• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yardımlarınız İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza önce halsiz diye yorumda bulundunuz daha sonra tek ayak felç diye konu açtınız sonrasında karnı kanıyor diye tekrardan konu açtınız. Ve ciddi bir yerde kanama vardı. Ve sorduğumuz sorularda cevapsız kaldı. Ama biz kuşunuzun son durumuna dair pek bilgi alamadık. 😊 Kuşunuzun son durumuna ait bir video görseydik iyi olurdu. 🙏🏻 Geçmiş olsun.

Şapşik Kuş

Yeni Üye
Burayı bir arkadaşım önermişti bunun için geldim yoksa ben bilmiyordum böyle bir sitenin olduğunu yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan kuşum biraz daha iyi

Esra Mutlu Atila

Yeni Üye
Yeni konu açacaktım teşekkürler adı altında. Baktım ki benim gibi memnuniyeti olan konular açılmış tekrardan açmamak için buraya yazıyorum.
Cennet papağanım için arayış içimde idim beslenmesi hastalıkları ilgilenme vs.. ve dahası alışveriş yapabilme imkanı olan biryer. Önce Alemlerin Rabbine hamd ve şükür ediyorum. Çünkü sizi karşıma çıkarttı. Sonrada size ve yardımcı olanlara çokk teşekkür ederim. Faydalı ve yararlı bir site yaptığınız için gene teşekkür ederim. 2 kere sipariş verdim ikiside güzel bir şekilde paketlenmiş ve zarar görmeden gelmiş durumda idi. Rabbime sizide bizi de istafe ettirdiğin teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun bereketli olsun amin.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yeni konu açacaktım teşekkürler adı altında. Baktım ki benim gibi memnuniyeti olan konular açılmış tekrardan açmamak için buraya yazıyorum.
Cennet papağanım için arayış içimde idim beslenmesi hastalıkları ilgilenme vs.. ve dahası alışveriş yapabilme imkanı olan biryer. Önce Alemlerin Rabbine hamd ve şükür ediyorum. Çünkü sizi karşıma çıkarttı. Sonrada size ve yardımcı olanlara çokk teşekkür ederim. Faydalı ve yararlı bir site yaptığınız için gene teşekkür ederim. 2 kere sipariş verdim ikiside güzel bir şekilde paketlenmiş ve zarar görmeden gelmiş durumda idi. Rabbime sizide bizi de istafe ettirdiğin teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun bereketli olsun amin.
Çok mutlu olduk isterseniz yarışmamıza katılarak aktivitemizdede yanımızda olursunuz

Esra Mutlu Atila

Yeni Üye
Çok mutlu olduk isterseniz yarışmamıza katılarak aktivitemizdede yanımızda olursunuz
Teşekkür ederim. İsterdim ama günlerim yoğun geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt