• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardımcı olursanız sevinirim

Kubos2247

Paylaşımcı
Muhabbet kuşum kendini silkeleyince sanki kepek gibi minik minik döküntü oluyor ama iki üç tane bugun farkettim ne olabilir ne yapmam lazım daha 4. 5 aylık dişi

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuş da tüyde, aşırı derecede kepek döküyor kendini kaşıdığında. Yulaf tohumu yedirince tüyden erken çıkıyormuş ama çok yedirirsek tüye giriyormuş. Siz de kullanabilirsiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Benim kuş da tüyde, aşırı derecede kepek döküyor kendini kaşıdığında. Yulaf tohumu yedirince tüyden erken çıkıyormuş ama çok yedirirsek tüye giriyormuş. Siz de kullanabilirsiniz
ayrı bir kabta bir tatlı kaşığı koysanıztakip edip bitirmeden önünden alsanız süper olur

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bide şöyle birşey var bazı karışık yemlerde de yulaf var onada dikkat etmek lazım

EnesGenç

Eski Forumcu
Arkadaşların da dediği gibi kormaya gerek yok tüy kapsülü veya kepek dokuyordur yormayın kuşu yeşillik verin banyo yaptırabilirsiniz zorlamadan oda sıcaklığı iyi olsun

Kubos2247

Paylaşımcı
Teşekkürler Petshop da satılıyormu peki ne kadar vermem gerekir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
B Vitamini varmı elnizde

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
bt amin forte veya Biyoteknik avisol -b edinin yulaf aktarlarda var

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Teşekkürler Petshop da satılıyormu peki ne kadar vermem gerekir
B vitamini de verebilirsiniz varsa. Evet petshoplarda satılıyor. Ben kuş ihtiyaçlarımı getirden söylüyorum hem petshopta indirim veriyor hem de zaman kaybetmemiş oluyorum. Sizin de yakınınızda getir varsa uygulamadan istediğiniz petshoptan söyleyebilirsiniz. Çok pahalı olmuyor en fazla 20 liradır

Kubos2247

Paylaşımcı
B vitamini de verebilirsiniz varsa. Evet petshoplarda satılıyor. Ben kuş ihtiyaçlarımı getirden söylüyorum hem petshopta indirim veriyor hem de zaman kaybetmemiş oluyorum. Sizin de yakınınızda getir varsa uygulamadan istediğiniz petshoptan söyleyebilirsiniz. Çok pahalı olmuyor en fazla 20 liradır
Malesef iş nedeniyle başka şehirde yaşıyorum ve bulunduğum bölgede getir market yok belirli ürünler var o yuzden kısıtlı bir tane petshop var oradan almaya çalısacagım cok teşekkür ederim

Kubos2247

Paylaşımcı
Malesef iş nedeniyle başka şehirde yaşıyorum ve bulunduğum bölgede getir market yok belirli ürünler var o yuzden kısıtlı bir tane petshop var oradan almaya çalısacagım cok teşekkür ederim
bt amin forte veya Biyoteknik avisol -b edinin yulaf aktarlarda var
Ekli dosyayı görüntüle 15506böle Bi vitamin almıştım ama nasıl bilmiyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Demet

Yeni Üye
Bizimkilerde de kepek oluyor, çok az elma sirkesi damlatıyorum suya, banyo yapıyorlar , iyi geliyor

Üst Alt