• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YARDIMCI OLUN LÜTFEN ACİL

getherenowhere

Müdavim
MERHABALAR BİR TANE DİŞİ MUHABBET KUŞUM VAR VAHŞİ BİRAZ YAKLAŞAMIYORUM. 2 YIL OLDU BİZE GELELİ VAHŞİ BAYAĞI. BUGÜN İLK DEFA HASTALANDI KAFESTE BAŞKA KUŞ DA VAR ONU BAŞKA KAFESE ALAMAM. KUSUYOR ÇOK FAZLA DİŞİ KUŞ. ONA NAPABİLİRİM NASIL İYİLEŞTİRİRİM LÜTFEN YARDIM EDİN. İLACIM YOK ŞU AN NE ZAMAN ALABİLİRİM BİLMİYORUM. EVDE HERKES GRİP NEZLE OLMUŞTU ONDAN MI GEÇTİ ANLAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİN. DIŞKISINI ATAMAM YUVALIKTA KALIYOR YUMURTASI OLMADIĞI HALDE CİDDEN VAHŞİ BİR KUŞ. ÇOK KUSUYOR YEDİĞİ HER ŞEYİ KUSTU KABARIK TİTRİYOR. YARIN İLAÇ ALABİLİRİM ANCAK İLAÇ DA TAVSİYE EDİN LÜTFEN. KUŞUN YAŞINI BİLMİYORUM EN AZ 3 YAŞINDA DİYE TAHMİN EDİYORUM.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 🙏 hasta olan kuşu ayrı bir kafese almamanız diğer kuşun da hasta olmasına sebep olur, ikisiyle birden uğraşmak durumunda kalırsınız. Kuşunuzun tünekte dururken çekilmiş kısa bir videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen, ve güncel dışkı resmini de görmemiz gerekir bunlar olmadan bir yorum yapmak mümkün değil malesef 😔 ayrıca yem yemiyorsa kursaktan besleme yapmanız gerekir, ki iyice güçten düşmesin 🙏

getherenowhere

Müdavim
Öncelikle ailemize hoş geldiniz 🙏 hasta olan kuşu ayrı bir kafese almamanız diğer kuşun da hasta olmasına sebep olur, ikisiyle birden uğraşmak durumunda kalırsınız. Kuşunuzun tünekte dururken çekilmiş kısa bir videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen, ve güncel dışkı resmini de görmemiz gerekir bunlar olmadan bir yorum yapmak mümkün değil malesef 😔 ayrıca yem yemiyorsa kursaktan besleme yapmanız gerekir, ki iyice güçten düşmesin 🙏
Merhabalar çok teşekkür ederim diğer kuşu da almayı çoooook istiyorum ama koyacak başka yerim yok. Diğer erkek kuşum var onunla aynı yere koyarsam birbirlerine saldırırlar çok çaresizim. Erkek kuş olduğu için besliyor onu. Videoyu atmaya çalışacağım en kısa sürede. Altına peçete serdim bakacağım yakında

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yarın yeni bir kafes almanızı tavsiye ederim 🙏 diğer kuşlarınız da hasta olursa hepsiyle ilgilenmek sizin için de zor olur 😔

getherenowhere

Müdavim
Yarın yeni bir kafes almanızı tavsiye ederim 🙏 diğer kuşlarınız da hasta olursa hepsiyle ilgilenmek sizin için de zor olur 😔
Keşke ama maalesef. Kuş az önce kendi geçti birkaç parça tohum yiyor sonra da yuvalığa geçecek. Geçsin mi yoksa yuvalığın dışında mı otursun sizce?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Keşke ama maalesef. Kuş az önce kendi geçti birkaç parça tohum yiyor sonra da yuvalığa geçecek. Geçsin mi yoksa yuvalığın dışında mı otursun sizce?
Yani eğer şu an yumurta veya yavru yoksa yuvalık takılı olmasın kafeste, yere master cips veya çam talaşı serin yemi suyu da koyun dursun orda. Hem gözünüzün önünde olur, bişey olursa görürsünüz. Diğer türlü yuvalığın içinde yitip gitse haberiniz olmaz 😔

getherenowhere

Müdavim
Yani eğer şu an yumurta veya yavru yoksa yuvalık takılı olmasın kafeste, yere master cips veya çam talaşı serin yemi suyu da koyun dursun orda. Hem gözünüzün önünde olur, bişey olursa görürsünüz. Diğer türlü yuvalığın içinde yitip gitse haberiniz olmaz 😔
haklısınız yarın çıkarayım onu en iyisi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusma salyalı mı? Bir anda mı böyle oldu yoksa daha uzun süredir hasta mıydı? Kuşs bugün neler verdiniz?Kuşun dışkı ve fotosunu atarsanız iyi olur

Üst Alt