• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yardım!!!

bluethic

Yeni Üye
Kuşum bir saat önce kusmaya başladı. Kusma bitti ama şu an titreme ve halsizlik var. Sürekli titriyor yardım edin ne yapabilirim. Yemek yemiyor su içmiyor. İshalide var. Arada bir kendine geliyor gene kötü oluyor. Birkaç gündür tüy dönemindeydi ondan kafesten çok çıkmıyordu. Suya vitamin koyup biraz içirdim ama değişmedi.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba geçmiş olsun. Zehirlenmiş olabilir belki. Sade su içirin bolca. İmkanınız varsa veterinere götürün. @Şehmus BAKIR abi görünce daha iyi bilgi verir size.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun peçete üzerinde dışkısını görebilirmiyim ve ayrıca ne verdiniz yada evde çiçek var mı genelde o yüzden yedikten sonra bu hale gelirler

bluethic

Yeni Üye
Kuşun peçete üzerinde dışkısını görebilirmiyim ve ayrıca ne verdiniz yada evde çiçek var mı genelde o yüzden yedikten sonra bu hale gelirler
Dışkısı şu an beyaz yaparsa çekip atıcam dün yumurta yedi bugun sadece yemini yedi evde de çicek yok bu arada
En son şöyle yere atmış

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zehirlenme vakası kuşun kursağına su basın şırınga ile ve sonra kursaga elinizle hafifçe basarak kusturun ve entrobac, gerwit temin ediniz aslında tek ilacı kursaktan zeolitli besleme yapılırsa çok iyi olur bağırsakları temizler nerede ikamet ediyorsunuz?

bluethic

Yeni Üye
Şırınga almaya gitmeden önce bolca su içirmiştim şimdi düzelmiş kendine gelmiş yemini değiştirdim şu an normal. şırınga ile suyu uygulayayım mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Uygulayın iki kez daha aralıklarla ama takipte olalım zehir vücuttan hemen çıkmaz zeolitli besleme yapılırsa çok iyi olur 👍

bluethic

Yeni Üye
Zeolitli besleme nedir nasıl yapabilirim açıklarsanız sevinirim

Üst Alt