• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım kanat

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba üretici birinden bir kuş aldım kanatları yarım uçamiyor bakmak için aldım kıyamadım..Ekli dosyayı görüntüle 16667 kanatların uzama ihtimali varmı bilmiyorum ama neler verebilirim iyi olması için
Kanatlarını kesmişte olabilir, tüy sorunu olan bir yavruda olabilir, kestiniz mi diye sorma ihtimaliniz varsa sorarsanız iyi olur maşallah çok güzelmiş

Melike45

Aktif Üye
Orda gördüm bunu diğer kuşlarn yanında aldım elime sevdim işte sordum dedim kanatlarını niye böyle yavru dedi mineral eksikliği heralde falan dedi bende aldım geldim onu kıyamadım belki iyi bakılırsa düzelir diye

Melike45

Aktif Üye
Çok üzücü yani tirmaniyor hep atlayarak uçmaya calışıyor çokta sevimli sormak istedim duzelirmi yada onun için yapılabilecek birşey olur mu 😔

Bahar Y.

Müdavim
Çok üzücü yani tirmaniyor hep atlayarak uçmaya calışıyor çokta sevimli sormak istedim duzelirmi yada onun için yapılabilecek birşey olur mu 😔
Dediğim gibi maalesef ki kesin bir çözümü yok, kanatları uzasa bile tekrar döküleceklerdir büyük ihtimalle, siz yinede vazgeçmeyin derim kaliteli B vitaminleri verin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah çokta tatlıymış. Çok iyi bir şey yapmışsınız. Belki uçamasada bile hayatı ordaki ortamdan daha iyi olacak sizin yanınızda. :)

Melike45

Aktif Üye
Evet orda kafeste çok fazla kuş vardı kıyamadım aldım umarım belki duzelir

Melike45

Aktif Üye
Vitamin probiyotk bı ikisini sipars etmstm bide b vitamin alicam

ibanez_022

Aktif Üye
Telekler eksik sanırım, sonradan çıkmıyor mu? merak ettim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tek tip beslenme kaynaklı olabilir. Kalsiyum mineral izelement vitamin eksikliği içerisinde yavru büyüten anaçlar ve sadece tohum destekli büyüyen yavrular her zamn sıkıntılı olur bu kanat sıkıntısı bağışıklık riski vs gider. O yüzden alacağınız her kuşa özel bir bakım programi yapmanız lazım gerekli vitamin mineral izelement aminoasit probiyotik takviyesi ile düzeltilebilir diye düşünüyorum. Nereden biliyorum artan maliyetler üreticileri en dip formatla kuş üretmeye mahkum etti. Sadece su yem ile kuş üreten arkadaşımın kuşları bu sene içerisinde tüy ve bağışıklık sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Sebep anaclarin bakimsizligindan başka birşey değil. Beslenemeyen her canlı doğada da sosyal ortamda da ölmeye veya yarım kalmaya mahkumdur. Şuan kuşlar ucuz ama kaliteli kuş bulmakta zorlaştı tavsiyem araştırmadan almayın. Gerekli hizmeti bakımı sunamayacaksaniz hiç almayın.

Üst Alt