• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım istiyorum bilgisi olanlar

Bulut&limon

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 1yadini geçkin erkek kuşum var ve yavru ilken almıştım elimi es olarak görmeye başladı ve bn de ona es aldım ama kuşum sürekli dışardaydı kafeste kapalı kalmasını istemediğimden şimdi esi ile cok nadir opusuyor ama ilerisi yok kuşum erkek kafese hakim degil dışarı çıkmak istiyor sürekli eşiyle ilgilenmesini nasıl sağlarım dişiyi alalı 2ay olmustur heralde ve disi icin bazı kişiler yaşı büyük defi mantar var dedi yA ne yapacağımı bilmiyorum resim ekliysem bi bakın anlayanlar ne yapmam lazim ayrı odada kafeste mi kalmalı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba yaklaşık 1yadini geçkin erkek kuşum var ve yavru ilken almıştım elimi es olarak görmeye başladı ve bn de ona es aldım ama kuşum sürekli dışardaydı kafeste kapalı kalmasını istemediğimden şimdi esi ile cok nadir opusuyor ama ilerisi yok kuşum erkek kafese hakim degil dışarı çıkmak istiyor sürekli eşiyle ilgilenmesini nasıl sağlarım dişiyi alalı 2ay olmustur heralde ve disi icin bazı kişiler yaşı büyük defi mantar var dedi yA ne yapacağımı bilmiyorum resim ekliysem bi bakın anlayanlar ne yapmam lazim ayrı odada kafeste mi kalmalı
İnşallah en kısa sürede yavru yaparlar 😊 erkek çok tatlış maşallah 🧿 diside mantar varsa aynı kafese koymak doğru olur mu @Taha 🤔

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Daha alışamamış olabilirler biraz sabretmelisiniz yavru istiyorsanız kızıştırıcı şeyler verin mamaya havuç koyun kalamar kemiğini falan eksik etmeyin. Kuşlarıda bir müddet salmayın. Bende erkeği 1 ay sonra almıştır 4 5 ayda anca alıştılar birbirlerine. İnşallah yavru alırsınız.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dişiye ilgisi nasıl? Kurları var mı? Üremesi için yuvalık takın ve kendi hallerine bırakın yükseğe koyarak sabredin gerekli ihtiyaçlarını karşılayın..mineral, calsiyum ve vitamin 👍

Üst Alt