• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edin

Kusseverrxx

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme halsizlik tüylerini ürpertme kalınma
Hastalık Belirti Tarihi
17 Şub 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Hayırlı günler ben birşey sormak istiyorum benim sultan papağanım erkek 1yaşında 3ay kadar önce dişi aldık yanına ve hırçınlaştı 2gün önce çok fazla dışkısı suluydu ve tüylerini ürpertiyordu kaşınıyor sürekli bugün de hapşırıdı 3 4defa, normale dönmüştü dün dışkısı fakat koyu yeşildi ama az önce yine sıvı olduğunu fark ettim ne yapmam gerekiyor sizce nesi var bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldiniz 😊
Mümkünse bir dışkı ve kuşun fotosunu görebilir miyiz? verdiğiniz gıdaları kısaca bize anlatır mısınız?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah güzel 😊 yani çok korkacak bir durumu yok sadece bağırsak duzenliyici kullanın veya sindirim duzenliyici diyazm olabilir birde bulabilirseniz vilmectin ense damlası

Kusseverrxx

Yeni Üye
Bu dediklerinizi nasıl kullanıcam kuşuma etkisi yada zararı olurmu korkuyorum 😔nesi var birde çok teşekkür ederim 🙏🏻

Son düzenleme:

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Kuşunuz bence iyi görünüyor ben sorun sezemedim ancak sonraki konu basliklarinizi yardım edin şeklinde değilde konu ile alakalı açarsanız benzer durumdaki arkadaşlarımıza da yardımcı olursunuz derim

Kusseverrxx

Yeni Üye
Ben ilk defa bu uygulamayı kullanıyorum o sebeple bilmiyordum kuşuma gelirsek cidden dediğim gibi dışkısı sürekli değişiyor o anın fotoğrafını attım size vede sürekli belirli bölgelerini kaşıyor daha önce hiç böyle olmamıştı endişelendim ve bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum 🙏🏻

Üst Alt