• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YARDIM EDİN NOLURR

Sude 06

Yeni Üye
Kuşum çok kaşınıyor burun kenarları yara halsiz ve bazen kafes dibinde kafasini gömüp uyuyor aşırı kaşınması var zayıflamaya basladi ve göğüs kemiği ortaya cikti vücüdünda yaralar var mantax adli mantar ilacini bu gün damlattim suyuna içti biraz sonra sirkeyi pamuga dokup surdum sonra titremeye baslayinca suya tuttum ve kuturma makinasiyla kuruttum ama halsizlesmeye basladi nolur yardim edin onu kaybetmek istemiyorum cok seviyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba
dışkılar eski sanırım peçete serip dışkısını eklermisiniz
mantar ilacını kim tavsiye etti

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kurutma makinası ile kurutmak çok sakıncalı onu biliyorum fakat diğer konuda çok bilgim yok!

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Sude 06

Yeni Üye
Merhaba
Dışkıları siyah renkte ve biraz cıvık mantar ilacını tavsiyeyle almadım youtube den ve sitelerden videolar izledim ama mantarmı bilmiyorum kesin mantar ilacini bu gün damlattım sadece

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
hassas tartı temin edin ve kuşu tartmalısınız. Kuşunuz en son ne zaman tüy dönemini atlattı ? bana biraz agır tüy dönemine girmiş gibi geldi. ve size tavsiyem surekli kursak kontrolü yapmanız ve eski kilosuna kavusmak için yumurta maması yapmanız gerekiyor. protein acısından en önemli besinlerden birisi çünkü o. ve entrobac probiyotik ve röhnfried b vitamini tedarik etmelisiniz. Dışkılardaki küçülmenin sebebi zaten yetersiz beslenmekten kaynaklı.

Sude 06

Yeni Üye
Merhaba

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
kuşta kursak mantarı oldugunu düşünmüyorum. dışkı ve röntgen tahlili olmadan mantar teşhisi konulmamalı. çünkü kuşa yanlış tedavi uygulanması organlarının da zarar görmesine sebebiyet verir.

Sude 06

Yeni Üye
hassas tartı temin edin ve kuşu tartmalısınız. Kuşunuz en son ne zaman tüy dönemini atlattı ? bana biraz agır tüy dönemine girmiş gibi geldi. ve size tavsiyem surekli kursak kontrolü yapmanız ve eski kilosuna kavusmak için yumurta maması yapmanız gerekiyor. protein acısından en önemli besinlerden birisi çünkü o. ve entrobac probiyotik ve röhnfried b vitamini tedarik etmelisiniz. Dışkılardaki küçülmenin sebebi zaten yetersiz beslenmekten kaynaklı.
Çok teşekkürler yumurta maması veriyorum haftada 3 4 defa mamada yiyor ballı yem veriyorum suda iciyor ama kaşınıyo surekli durmadan halsiz bu vitaminleri temin edicegim en kisa surede tesekkur ederim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ballı yem dediğiniz şey kraker mi ? bugun yumurta maması verdıysenız dıskıların degısme sebebi yedıklerınden kaynaklı olabilir.

Sude 06

Yeni Üye
kuşta kursak mantarı oldugunu düşünmüyorum. dışkı ve röntgen tahlili olmadan mantar teşhisi konulmamalı. çünkü kuşa yanlış tedavi uygulanması organlarının da zarar görmesine sebebiyet verir.
Dogru diyosunuz veterinerler bakmiyor kusa o yuzden goturemiyorum feci sekilde kasinma var goğus kemigi belirginlesti ve halsiz durmadan uyuyor sirke yi pamuga dokup yaralarina doktum bu seferde titremeye basladi ne yapacagimi bilmiyorum teseklurler tavsiyeniz icin

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Ballı yemi vermeyin kuşunuza. Bal değil kimyasalla yapıştırıyorlar. Birde tüy tımarı yaptınız mı kuşunuza? Tüyünü atamadığı zamanda halsiz olabiliyor kuşlar.

Sude 06

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Ballı yemi vermeyin kuşunuza. Bal değil kimyasalla yapıştırıyorlar. Birde tüy tımarı yaptınız mı kuşunuza? Tüyünü atamadığı zamanda halsiz olabiliyor kuşlar.
[/QUOTE tesekkur ederim tavsiyeniz icin balli yem vermeyecegim saolun tuy timari yaptirmadim malesef

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ballı krakeri tutkal yontemi ile yapıstırdıkları için fazlasıyla zarar verebilir kuşlara. isterseniz Şehmus Abinin mamaist.com sitesinden ballı mama tercih edebilirsiniz.

Sude 06

Yeni Üye
ballı krakeri tutkal yontemi ile yapıstırdıkları için fazlasıyla zarar verebilir kuşlara. isterseniz Şehmus Abinin mamaist.com sitesinden ballı mama tercih edebilirsiniz.
Cok teşekur ederim gercekten oradan satin alirim kaşıntı icin bisey onerirmisiniz sirkeyi pamukla surmelimiyim vucuduna

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
dış parazit uygulaması yapabilirsiniz. Vilmectin temin edip enseye sadece 1 damla olacak sekılde

Üst Alt