• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yardım edin kuşum birden halsizleşti

Yağız Alp

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
bakterili dışkı
Kullanılan İlaç
henüz kullanılmıyor
sultan papağanımın dışkısı bakteriliydi. önceki günlerde açtığım bir konuda öğrenmiştim. probiyotik sipariş ettim fakat henüz teslim edilmedi. bu sabah herşey normaldi, bir anda odaya gittiğimde tüneğinde zor durur halde buldum. kanatlarını ve vücudunu serbest bırakmış bayılacak gibi duruyor, bazen gözlerini kısıyor. lütfen acil yardım edin ciddi birley olabilir mi?17376361580364069286623421445818.jpg17376362192347791825118672928972.jpg

Yağız Alp

Yeni Üye
bir anda çırpınmaya başladı kanatlarını çırptı uçmaya çalıştı fakat tam kalkamadan geri durdu. şuan tutuyoruz çok korkmuş gibi davranıyor

Yağız Alp

Yeni Üye
zorlanıyormuş gibi görünüyor nefes alıp verirken kuyruğunu kaldırıp indiriyor dışkılamasında bir problem olabilir mi?

Yağız Alp

Yeni Üye
kafes zeminindeki kağıtta parçalanmış yerler vardı ve tüneklerinden birini kemirerek kırmıştı dışkısı da bu şekilde bakterili. entrobac probiyotik sipariş ettim henüz gelmedi.17376378241842593055298197754875.jpg

Yağız Alp

Yeni Üye
zeolit tozum yok onu da en kısa zamanda temin edeceğim kabızkık olup olmadığını nasıl anlayabilirim? dışkısından mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
zeolit tozum yok onu da en kısa zamanda temin edeceğim kabızkık olup olmadığını nasıl anlayabilirim? dışkısından mı?
Evet, dışkılamada zorlanma var mı yalnız ben iç parazit olduğunu düşünüyorum mamaist whatsapp hattından zeolit tozu alın, mercimek tanesi kadar elle besleme mamasına veya sebzesine serpip verin dışkısı normale dönene kadar 😊

Yağız Alp

Yeni Üye
Evet, dışkılamada zorlanma var mı yalnız ben iç parazit olduğunu düşünüyorum mamaist whatsapp hattından zeolit tozu alın, mercimek tanesi kadar elle besleme mamasına veya sebzesine serpip verin dışkısı normale dönene kadar 😊
sabah dışkılaması normaldi ve zorlandığını görmedim bu bir anda oldu zeolit tozum yok ve birşey yedirmeye çalışınca da yemiyor su da içmiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
sabah dışkılaması normaldi ve zorlandığını görmedim bu bir anda oldu zeolit tozum yok ve birşey yedirmeye çalışınca da yemiyor su da içmiyor
Aspur, yulaf, kızıl darı verin yesin, zeolit tozunu da mutlaka temin edin buradan temin edebilirsiniz

Ekli dosyalar

Yağız Alp

Yeni Üye
en kısa zamanda almaya çalışacağım fakat şuan hiçbirşey yemiyor içmiyor gücü kalmamış gibi nefes alıp veriyor, bacaklarınınarkaya atmış ayakta duramıyor. bir yakınım suyuna sarmısak katıp içirmeyi tavsiye etti fakat bu zararlı olur diye düşünüyorum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
en kısa zamanda almaya çalışacağım fakat şuan hiçbirşey yemiyor içmiyor gücü kalmamış gibi nefes alıp veriyor, bacaklarınınarkaya atmış ayakta duramıyor. bir yakınım suyuna sarmısak katıp içirmeyi tavsiye etti fakat bu zararlı olur diye düşünüyorum.
Kübra ablanın dediği gibi elle besleme maması almanız lazım

Yağız Alp

Yeni Üye
Kuşum aramızdan ayrıldı dostlar. Solunumu zarar görmüş ve yutkunma refleksini kaybetmiş. Hayvan hastanesinde küvezde beslemeye çalıştılar fakat yararı dokunmadı. Yardımınız için teşekkürler. 😔

Üst Alt