• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yardım eder misiniz lütfen, kuşum çok hasta

ceydanur

Yeni Üye
Merhabalar daha önce yine yazmıştım sağolsun yardımcı olmaya çalıştılar buradan ama yine yardımınıza ihtiyacım var kursak mantarı tedavimiz de 7. Gündeyiz ve hala yem yemiyoruz sadece dal dari yiyoruz ve yem içinde ki aspurlari yiyoruz çok tüy döküyordu dökülmeler icin kristalin sprey aldım dışkısı bazen normal ama bazen sadece su yapıyor dün konuşuyordu bugün sadece uyuyor yani iyileşiyor mu kötüleşiyor mu anlamıyorum daha önce ki konumda burnunda ki sesten de bahsetmiştim dışarıdan görünüşte burnunda hicbir sey yok nefes de alabiliyor ancak bazen nefes alırken horlama gibi ses çıkarıyor kendisini hapsurtuyor tüneğine burnunu siliyor çıkaramadı burnundakileri ne yapmam lazim ne yapicam bilmiyorum çok şeyden bahsettim umarım anlatabilmişimdir

https://hizliresim.com/eepenzg ilaci verdikten sonra bu şekilde dışkılıyor gün içinde

https://hizliresim.com/k97q1ud bazen bu şekilde

https://hizliresim.com/808mn5c bu da çocuğumun son durumu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hangi ilacı veriyorsunuz?
Kursak mantarı için zeolitli kursaktan beslemeyi tavsiye ediyoruz biz. Eğer gelişme olmaz isede kuşlar için olan ilaçları.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, solunum sistemi için röntgen çekildi mi hiç yavrunuz?

ceydanur

Yeni Üye
Veterinere gittim şırınga içinde bir şurup verdi adi ne bilmiyorum bir tane de damla Avicare (Vinegar & Ginger damlası verdi kursak içinse hap kapsülünün içinde kucuk topçukları veriyorum ağzına burada ki konulara baktım 2023 de birisi daha avicare damlayi verip kusu ses cikarmaya baslamis acaba damla yüzünden mi ki o ses

ceydanur

Yeni Üye
Merhaba, solunum sistemi için röntgen çekildi mi hiç yavrunuz?
Hayır çekmedi hic de kusmadi veterinere götürdüm orada kursağını kaldırarak kusturdu kursak mantari var dedi 15 günlük tedavi süreci var dedi ama hiçbir değişiklik göremiyorum iyi yönde

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veterinere gittim şırınga içinde bir şurup verdi adi ne bilmiyorum bir tane de damla Avicare (Vinegar & Ginger damlası verdi kursak içinse hap kapsülünün içinde kucuk topçukları veriyorum ağzına burada ki konulara baktım 2023 de birisi daha avicare damlayi verip kusu ses cikarmaya baslamis acaba damla yüzünden mi ki o ses
Avicare zencefilli yani aslında ses ondan değil, solunum yoluna ilerlemiş olabilir hastalık veya aspergillus da olabilir mantarın türü🙏

ceydanur

Yeni Üye
Avicare zencefilli yani aslında ses ondan değil, solunum yoluna ilerlemiş olabilir hastalık veya aspergillus da olabilir mantarın türü🙏
Perşembe günü veterinere götürücem yine dışkısından örnek alıcaklarmış baska bir enfeksiyona döndü mü diye

Üst Alt