Muhabbet kuşumun bi anda cere üstü kafa kısmında bu şekilde bir şeyler fark ettik tüyleri dökülmüş sanırım ama neden olduğunu nasıl olduğunu ve zararı var mı bilgim yok yardımcı olur musunuz
Muhabbet kuşumun bi anda cere üstü kafa kısmında bu şekilde bir şeyler fark ettik tüyleri dökülmüş sanırım ama neden olduğunu nasıl olduğunu ve zararı var mı bilgim yok yardımcı olur musunuzEkli dosyayı görüntüle 73347
Eminsiniz değil mi Demet hanım gereksiz yere de bi ilaç bi krem sürüp zarar vermek istemiyorum tutarken bile sakındığım kendimi kastığım bi beyefendi çünkü. Aman canı acır mı bi şey olur mu korkusu oluyor ister istemez sevdiğimden dolayı.
Eminsiniz değil mi Demet hanım gereksiz yere de bi ilaç bi krem sürüp zarar vermek istemiyorum tutarken bile sakındığım kendimi kastığım bi beyefendi çünkü. Aman canı acır mı bi şey olur mu korkusu oluyor ister istemez sevdiğimden dolayı.
Demet abla bu konularda bilgilidir içiniz rahat olsun. Kremi sürerken burun deligine kacmamasina dikkat edin ve gece uyumadan önce sürün ki ceresini biryere sürtmesin
Demet abla bu konularda bilgilidir içiniz rahat olsun. Kremi sürerken burun deligine kacmamasina dikkat edin ve gece uyumadan önce sürün ki ceresini biryere sürtmesin
Anladım teşekkür ederim o zaman yarın ilk iş olarak trosyd alıp 7 gün boyunca her gün geceleri fotoğrafta gözüken bölgelerine sürüyorum burun deliklerine dikkat ederek.
Peki merak ettiğim bir şey daha Demet hanımın dediği trosyd kremi yalnızca o bölgeye mi uygulamam gerekiyor?
Anladım teşekkür ederim o zaman yarın ilk iş olarak trosyd alıp 7 gün boyunca her gün geceleri fotoğrafta gözüken bölgelerine sürüyorum burun deliklerine dikkat ederek.
Peki merak ettiğim bir şey daha Demet hanımın dediği trosyd kremi yalnızca o bölgeye mi uygulamam gerekiyor?
Salonun ışığını kapattım uyku moduna geçtikleri için. Yarın yollayayım eğer ki çok acil şekilde bilinmesi gereken bi şey değilse bu durum.
Ama erkenden görmek her zaman iyidir diyorsanız 5 dakikaya yollayabilirim
Salonun ışığını kapattım uyku moduna geçtikleri için. Yarın yollayayım eğer ki çok acil şekilde bilinmesi gereken bi şey değilse bu durum.
İkisine de kullanın, yapışık oldukları için ve mantar bulaşıcı olduğu için tedbirli olmalıyız
Yiğitciğimin(cicikuşdodo) yazdığı gibi gaga, ayaklar uyumadan önce sürülmeli
İkisine de kullanın, yapışık oldukları için ve mantar bulaşıcı olduğu için tedbirli olmalıyız
Yiğitciğimin(cicikuşdodo) yazdığı gibi gaga, ayaklar uyumadan önce sürülmeli
Rica ederim her zaman yazabilirsiniz, memnuniyetle elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, geçmiş olsun
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler