• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! yardım eder misin lüften kuşum kusuyor

turşuusuyuu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kusma
kuşum kabarık değil biraz uykulu ve halsiz gibi yem yedikten sonra kusuyor yem yemek istiyor ama kusuyor kuşum dişi ve 2 yıldır bizimle, ayrıca hareketli davranıyor uçuyor falan ama neden kustugunu anlayamadım enfeksiyon veya iltihap olabilir mi kursagında
dışkısı sıvı ve beyaz kustugu için yardımcı olursanız sevinirim

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Grit kum var mı , kafes tellerinin boyasını , paslı bir oyuncak , yememesi gereken bir şey değişik olarak yedi mi ?

turşuusuyuu

Yeni Üye
hayır kafes boyası yok paslı birşey yok yememesi gereken birşey yemedi ve iki kuşumda aynı kafeste ikisi kardeş ve ikisi de dişi ama aynı kafeste olmalarına rağmen tek birinde sorun var ve uykulu durumu arttı biraz

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Dışkısının fotoğrafını atar mısınız açlık dışkısı yaptıysa sizin beslemeniz lazım.

turşuusuyuu

Yeni Üye
bu şekilde beyaz ve sıvı yem verdim 15 dakika önce ama gene kusuyor

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Açlık dışkısı yapmış aç elle besleme maması var mı yoksa kendiniz yumurtayla yapın verin şırıngayla @Aslı Ö.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşları ayırın. Kusma ne zamandır beri var. Ya yediği bir şey dokundu yada kuş hasta. Evet Hamdinin dediği gibi kuş açlık dışkısı yapmış. Besleme yapmanız gerekiyor. Videosunu görebilir miyiz.

Üst Alt