• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yaprak ve kum kulanmalimiyim ve nasil

aykan

Yeni Üye
Merhaba bir kus sahiplendim 2 hafta oldu herseyini temin ettim fakat okilaptus yapragi ve kus kumu ne ise yariyor almalimiyim alirsam nasil kulanmaliyim?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Okaliptüs yaprağı olmazsa olmaz değil. Tercih ediyorsanız kullanabilirsiniz. Ama Girit kum kesinlikle kullanmalısınız. Kuşlar sindirimlerini taşlık denilen organları ile yapar ve kum sindirimi kolaylaştırır. Alırken Girit kum olmasına dikkat edin. Mümkünse kuşunuzu görebilir miyiz 🤗

aykan

Yeni Üye
Okaliptüs yaprağı olmazsa olmaz değil. Tercih ediyorsanız kullanabilirsiniz. Ama Girit kum kesinlikle kullanmalısınız. Kuşlar sindirimlerini taşlık denilen organları ile yapar ve kum sindirimi kolaylaştırır. Alırken Girit kum olmasına dikkat edin. Mümkünse kuşunuzu görebilir miyiz 🤗
tabiki de fakat okilaptus yaprai ne ise yariyo peki birde kumu nasil kullanicam foto atiyorum hemen

aykan

Yeni Üye
İsmi monika ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
tabiki de fakat okilaptus yaprai ne ise yariyo peki birde kumu nasil kullanicam foto atiyorum hemen
Dış prazit için kafes tabanına serebilirsiniz yada direk taze veya kurusunu yemesi için kafese asabilir, mamalarında koyabilirsiniz. Kumu ayrı bir suluk yada mama kabında kafese takmanız yeterli.sürekli kafeste bulunacak. Bozulan birşey olmadığı için sürekli değiştirmenize gerekmiyor.

aykan

Yeni Üye
Dış prazit için kafes tabanına serebilirsiniz yada direk taze veya kurusunu yemesi için kafese asabilir, mamalarında koyabilirsiniz. Kumu ayrı bir suluk yada mama kabında kafese takmanız yeterli.sürekli kafeste bulunacak. Bozulan birşey olmadığı için sürekli değiştirmenize gerekmiyor.
hem tabana serip hemde bi kapta asayim mi? birde himalya tuz blogu alayimmi ne ise yariyor oneren arkadasim varda

Son düzenleme:
Üst Alt