• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaklaşık 1 Aydır Tüyde

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Kuşum yaklaşık olarak 1 aydır tüyde 1 hafta sonra tam 1 ay olacak. Enerjisi tüyde olduğu süre boyunca çok hareketli evde cirit atıyor adeta ama bitmek bilmedi.

bu programı uyguluyorum haftada 2 pazartesi ve cuma günleri 1 çay kaşığı yulaf veriyorum.

yumurta mamasının içeriği;
versele laga classic nemli mama
havuç
yumurta

neden bu kadar uzun sürdü?

Ekli dosyayı görüntüle 5423

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mama vermeden bir hafta aynı şekilde yulaf ve vitamin bide banyo yaptır.. sonra tekrar bilgi verirsin yardımcı olalım

Emre A.

Tutkulu
Mama vermeden bir hafta aynı şekilde yulaf ve vitamin bide banyo yaptır.. sonra tekrar bilgi verirsin yardımcı olalım
Şehmus abi tam 1 ay oldu bugün, mama günümdü bugün vermedim mama şuan;

Şuan böyle;

1 aydır çok iyi enerjisi sanki benim tüyde olan :d

Son düzenleme:

Emre A.

Tutkulu
Normal mevsimsel tüyde kuşunuz ,haftada 2 kez biotin ve B vitamini katkıları verin ortamın sıcaklığı değişmeyen bir odaya alın aşırı sıcaklık değişimi de tetikler.Bu dediklerimi yapabilirseniz 10 güne toparlanır.
elimde biotin yok fakat haftada 1 gervit multivitamin veriyorum biotin mi almam gerekiyor?

Ekli dosyayı görüntüle 5681

bu programa ek haftada 2 kere pazartesi ve cuma olmak üzere 1 çay kaşığı yulaf veriyorum.

Emre A.

Tutkulu
o zaman salı ve pazar günü yapacağız b vitaminini

Emre A.

Tutkulu
@yao ako düzenledim yukarıda programı amin forte alayım trendyoldan Röhnfried Bt-amin Forte B Vitamini Takviyesi 50ml(mükemmel Tüy) (bölünmüş Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu demi? nasıl kullanacağım bunu yine 100ml suluğa 5-6 damla mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt