• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yağlanma Hakkında Yardım

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Daha önceden Kusma belirtisi olan bir dişi Muhabbet Kuşuma tedavi uyguladım Çok zorlu bir tedavi idi benim için fakat Kuş Uçma yetisini Kaybetti. Şuan Sağlıklı, Hastalık konusu yaklaşık 1 yıla yakın oldu. Kafeslerim 60 cm uzunluk olmasına üstelik, Aşırı derecede yağlandı sadece ak darı vermeme rağmen. Günlük Olarak dışarıda Koşturuyorum suyuna elma sirkesi  veriyorum mamayı kestim extra olarak ne yapabilirim ?
Tüy Kaliteside Irkına göre Baya gür ve  yağlanmaya Başlayınca hayvan zor yürür oldu bir umut olarak zayıflayınca uçabilecek zamana gelecek gibi hissediyorum.

Gördüğünüz gibi tavuk gibi oldu . Tünekte uyurken yakalayabilirsem, bildiğimiz tünekte uzanarak uyuyor :D

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Kardeşim limon damlat çok etkili,sirkeden daha etkili bir de Aspur,nijer gibi tohumları verme yağ oranı fazla büyük kafese koyarsanda yanına kuşlar at sürekli hareket halinde olmasını sağla,son olarakta metobolizmasını çalıştıracak besinler ver;

Yeşil çay.
Greyfurt.
Brokoli.
Tarçın.
Yulaf
Ispanak.

Verebilirsin....
Bide bazı bölgede olan tümörlerde tetikleyebilir aşırı kilo alımını ama sanmıyorum tümör olucağını,metabolizması düzelmeli kuşun ....