• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Worm-stop kullanımı

Arns

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
iç parazit
Kullanılan İlaç
Worm-stop
Bu konuda bu ilaç önerildi ve aldım fakat dozajı ne kadar olacağını emin değilim. Dozajını nasıl ayarlayabilirim? İnternette araştığım kadarıyla bağışıklığı kaldırabilecek düzeyde olması lazımmış. Art arda 2 gün probiyotik takvsiyesi yaptım.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim bildiğim 2 lt suya 5 gr koyulup 2 gün veriliyor ama tecrübeli kişiler daha iyi bilir @Şehmus BAKIR

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geçmiş olsun
100 ml suluğa 2-3 mercimek tanesi kadar 2 gün üst üste verilir 8-10 gün sonra tekrar 2 gün üst üste verilir.
Yarım Suluga bir mercimek tanesi kadar olur sanırım değil mi @doukan kaptanım 😊 Ben ilacı daha önce kullanmadım ama tecrübe etmiş kaptan ona guvenebilirsiniz 👍Ayrica iç parazit kullandığınızda aynı ortamda başka kuşlar varsa hepsine uygulayın ve öncesi sonrasında Multivitamin ve probiyotik verin

Arns

Yeni Üye
Bugün Probiyotik vermiştim yarin Vitamin versem sıkıntı olur mu yoksa yarından sonra mı vermeliyim?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
100 milim suluğa ortalama 2 -3 mercimek tanesi koyun. 2 gün üst üste kullanın ve 10 gün sonra tekrar 2 gün üst üste kullanın. Kullanım sonrası probiyotik mutlaka verin (y)