• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Whiteface sultan papağanı cinsiyet

Anıl.kr

Yeni Üye
Merhaba

2 gün önce lutino dişimin yanına whiteface sultan papağanı yavrusu aldım ev üretimi aldım 2021 yılı bilezikli aldığım kişi cinsiyetinden tam emin değilim net ötüşünü henüz duyamadım dedi kanaat altı fotoğraflarından Cinsiyet konusunda yardımcı olurmusunuz. Ötüşü suan dişi şeklinde fakat dişi lutinomdan farklı sesler çıkardığı oluyor.

Anıl.kr

Yeni Üye
Rica etsem üstatlardan biri dönüş yapabilir mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun kanatları tam netleşmemis ama fotodan gördüğüm kadarıyla erkek yine de bir ay sonra tekrar resim yollayın netlestirelim hayırlı olsun güzel olacak maşallah 👍

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba

2 gün önce lutino dişimin yanına whiteface sultan papağanı yavrusu aldım ev üretimi aldım 2021 yılı bilezikli aldığım kişi cinsiyetinden tam emin değilim net ötüşünü henüz duyamadım dedi kanaat altı fotoğraflarından Cinsiyet konusunda yardımcı olurmusunuz. Ötüşü suan dişi şeklinde fakat dişi lutinomdan farklı sesler çıkardığı oluyor.
Maşallah kanat benekleri silinmiş yetişkin 7-9 aylık civarı vardır erkek kuş ikinci tüyüne girmiş