erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 453 Tepkime puanı 317 Puanları 63 17 Tem 2023 #1 Yeni kuş sahiplendim erkek olduğunu söyleyerek verdi doğru mudur teşekkürler şimdiden
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 17 Tem 2023 #2 Şuan net bilemiyorum ama erkeklerin yüzü beyaza döner dişilerinki gri kalır diye biliyorum. Hayırlı olsun kuşunuz diğeri ne oldu?
Şuan net bilemiyorum ama erkeklerin yüzü beyaza döner dişilerinki gri kalır diye biliyorum. Hayırlı olsun kuşunuz diğeri ne oldu?
erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 453 Tepkime puanı 317 Puanları 63 17 Tem 2023 #3 Rüya Ç.' Alıntı: Şuan net bilemiyorum ama erkeklerin yüzü beyaza döner dişilerinki gri kalır diye biliyorum. Hayırlı olsun kuşunuz diğeri ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Kuşlarım duruyor hepsi sağlıklı maaşallah sizinki ne alemde
Rüya Ç.' Alıntı: Şuan net bilemiyorum ama erkeklerin yüzü beyaza döner dişilerinki gri kalır diye biliyorum. Hayırlı olsun kuşunuz diğeri ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Kuşlarım duruyor hepsi sağlıklı maaşallah sizinki ne alemde
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 17 Tem 2023 #4 erenztrk' Alıntı: Kuşlarım duruyor hepsi sağlıklı maaşallah sizinki ne alemde Genişletmek için tıkla ... Maşallah Benimkide iyi ıslık falan çalıyor dün gece 2 kere babişko dedi bidaha demedi ya dişi öğrenip söylemeye çalışıyor yada biraz tembel erkek
erenztrk' Alıntı: Kuşlarım duruyor hepsi sağlıklı maaşallah sizinki ne alemde Genişletmek için tıkla ... Maşallah Benimkide iyi ıslık falan çalıyor dün gece 2 kere babişko dedi bidaha demedi ya dişi öğrenip söylemeye çalışıyor yada biraz tembel erkek
erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 453 Tepkime puanı 317 Puanları 63 18 Tem 2023 #5 Rüya Ç.' Alıntı: Maşallah Benimkide iyi ıslık falan çalıyor dün gece 2 kere babişko dedi bidaha demedi ya dişi öğrenip söylemeye çalışıyor yada biraz tembel erkek Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim maşallah. Bu dişi mi erkek mi çözemedim ya
Rüya Ç.' Alıntı: Maşallah Benimkide iyi ıslık falan çalıyor dün gece 2 kere babişko dedi bidaha demedi ya dişi öğrenip söylemeye çalışıyor yada biraz tembel erkek Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim maşallah. Bu dişi mi erkek mi çözemedim ya
Rüya Ç. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1,173 Tepkime puanı 1,262 Puanları 113 18 Tem 2023 #6 erenztrk' Alıntı: Çok sevindim maşallah. Bu dişi mi erkek mi çözemedim ya Genişletmek için tıkla ... Valla sultanlarda zor oluyor. Anca ilk tüy dökümünden sonra belli olur gibi.
erenztrk' Alıntı: Çok sevindim maşallah. Bu dişi mi erkek mi çözemedim ya Genişletmek için tıkla ... Valla sultanlarda zor oluyor. Anca ilk tüy dökümünden sonra belli olur gibi.
erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 453 Tepkime puanı 317 Puanları 63 18 Tem 2023 #7 Rüya Ç.' Alıntı: Valla sultanlarda zor oluyor. Anca ilk tüy dökümünden sonra belli olur gibi. Genişletmek için tıkla ... kuş aslında 1 yaşında falan başka tahmini olan var mı
Rüya Ç.' Alıntı: Valla sultanlarda zor oluyor. Anca ilk tüy dökümünden sonra belli olur gibi. Genişletmek için tıkla ... kuş aslında 1 yaşında falan başka tahmini olan var mı