berkayyyy Aktif Üye Katılım 4 May 2025 Mesajlar 76 Tepkime puanı 80 Puanları 18 27 May 2025 #1 Merhabalar, Sultan Papağanım için Versele Lega Anasonlu Grit Kuş Kumu aldım. Anasonlu Grit kumu olması zarar verir mi? Teşekkür ederim.
Merhabalar, Sultan Papağanım için Versele Lega Anasonlu Grit Kuş Kumu aldım. Anasonlu Grit kumu olması zarar verir mi? Teşekkür ederim.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 19,594 Tepkime puanı 23,783 Puanları 113 27 May 2025 #2 berkayyyy' Alıntı: Merhabalar, Sultan Papağanım için Versele Lega Anasonlu Grit Kuş Kumu aldım. Anasonlu Grit kumu olması zarar verir mi? Teşekkür ederim. Ekli dosyayı görüntüle 87809 Genişletmek için tıkla ... Merhaba anason kokusu cezbeder daha güzel yerlerfaydalıdır, güzel seçim yapmışsınız
berkayyyy' Alıntı: Merhabalar, Sultan Papağanım için Versele Lega Anasonlu Grit Kuş Kumu aldım. Anasonlu Grit kumu olması zarar verir mi? Teşekkür ederim. Ekli dosyayı görüntüle 87809 Genişletmek için tıkla ... Merhaba anason kokusu cezbeder daha güzel yerlerfaydalıdır, güzel seçim yapmışsınız
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 20,731 Tepkime puanı 29,792 Puanları 113 Yaş 42 27 May 2025 #3 Yerse olur takip edin yemeyebilirde o zaman normal grit alırsınız çünkü bazıları kokusundan rahatsız olur ve yemiyor
Yerse olur takip edin yemeyebilirde o zaman normal grit alırsınız çünkü bazıları kokusundan rahatsız olur ve yemiyor