• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler hakkında

limonvezeytin

Aktif Üye
Herkese merhaba, birkaç zamandır aklımı kurcalayan bir durum var.Ben kuşlarıma b vitamini (vitafix) ve multivitamin(supravet) kullanıyorum.Bulunduğum şehirdeki veterinerimiz markaların iyi olduğunu söyledi ve elimde ikişer kutu bulunuyor.Mamaistten zeolit tozu alıcam ve almışken vitaminleri de mi alsam diyorum ama elimdeki ürünler de iyiyse israf olur gibi geliyor ne yapmam gerekiyor iyice kafam karıştı🥲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Herkese merhaba, birkaç zamandır aklımı kurcalayan bir durum var.Ben kuşlarıma b vitamini (vitafix) ve multivitamin(supravet) kullanıyorum.Bulunduğum şehirdeki veterinerimiz markaların iyi olduğunu söyledi ve elimde ikişer kutu bulunuyor.Mamaistten zeolit tozu alıcam ve almışken vitaminleri de mi alsam diyorum ama elimdeki ürünler de iyiyse israf olur gibi geliyor ne yapmam gerekiyor iyice kafam karıştı🥲
Merhaba supravet ve vitafix petshop ürünüdür etki oranı çok azdır
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
Etkisi %99 dur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ürünlerden memnun kaldıysanız bittikten son röhnfrieda geçebilirsiniz ☺

limonvezeytin

Aktif Üye
Teşekkür ederim cevaplarınız için rönhfried ürünlerinin ne kadar bir raf ömrü oluyor acaba bilginiz var mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elimdeki açtığım vitaminler bittikten sonra bu markaya geçeyim dedim ve alırsam da açmadan en az 4 ay kadar beklemesi gerekicek bugün alıp almamak konusunda hâla kafam karışık
Vitaminlerin iyi geldiğini düşünüyor iseniz bittikten veya bitmeye yakın alırsanız gelecek olan vitaminler taze kalır ☺