• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin ve probiyotik kullanımı

Şeyma D.

Aktif Üye
Merhaba ☺
Muhabbet kuşlarıma İnternetten entrobag ve 7li vitamin seti aldım.Hepsinin kullanımını aylık programda vermişler. Sorum şu bunların hepsinin kullanımı çok olmaz mı? Birden fazla yüklenmiş olmayayım. 1. Resim bana gönderilen çizelge.
2.resim başka satıcının çizelgesi.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sizin kaç kuşunuz var şu an evde? Bu kadar ürüne ihtiyacınız yok aslında eğer üretim yapmıyorsanız, bunlar üreticilerin düzenli kullandığı ürünler. Size bir veya bir çift kuş için gervit-w ve entrobac yeterlidir aslında

Şeyma D.

Aktif Üye
2 kuşum var. Dişi kuşum çok durgun durduğu için hepsinden alayım dedim. Ama bunların hepsini kullanırsam çok olur. Birden çok yüklenirim diye düşündüm.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
2 kuşum var. Dişi kuşum çok durgun durduğu için hepsinden alayım dedim. Ama bunların hepsini kullanırsam çok olur. Birden çok yüklenirim diye düşündüm.
Evet çok fazla hepsi, yani karaciğerini çok yorar kuşların 😔

Şeyma D.

Aktif Üye
Gervit ve entrobag kullanacağım yanında birde bt amin forteyi kullanayım mı? Çok fazla tüy döküyor dişim. Azalmış ense kısmındaki tüyler hep.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gervit ve entrobag kullanacağım yanında birde bt amin forteyi kullanayım mı? Çok fazla tüy döküyor dişim. Azalmış ense kısmındaki tüyler hep.
Ağır bir tüy dönemindeyse tüyden çıkana kadar BT yardım eder rahatlatır, haftada 1 kullanabilirsiniz ama gerwit yeterli olur yani içinde gerekli bütün vitaminler yer alıyor 😇

Şeyma D.

Aktif Üye
Kullanımlarını nasıl yapacağım özellikler entrobagı. Ne kadar suya kullanacağım. Kaç damla olacak

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanımlarını nasıl yapacağım özellikler entrobagı. Ne kadar suya kullanacağım. Kaç damla olacak
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar entrobac koymanız yeterlidir, gerwiti de yine yarım suluğa 5 damla yeterli olur. Bunları vereceğiniz gün geceden suyunu önünden alırsınız, sabah erken saatte koyarsınız güzelce içer, en fazla 8 saat sonra tekrar içme suyu koymanız gerekir bu önemlidir uzun süre kalırsa zehirlenme yapabilir

Şeyma D.

Aktif Üye
Çok soru sordum kusura bakmayın. Son bir sorum haftada kaç kere kullanmam lazım. 2şer gün arayla versem olur mu?

Grpet

Müdavim
Üretici
cok fazla değilde tamamen hata dolu bir liste kus ile alakası olmayan üretici besleyici olmayan biri cıkmıs ben musteriye bir liste yapayım demiş gibi olmus 25 günü okudum 1 kez entrobac 1 kez gervit yazılmıs yok öyle bisi gervit entrobac haftada 1 kez kullanılır ayrı zamanlarda
e50 kızıstırıcı üründür sadece yumurta zamanları vermek doğrudur yada kuşta selenyum eksikliğine bağlı problemler yoksa kullanmaya gerek yok
sedochol 2 haftada 1 kez verilebilir elektrolit 2 haftada 1 kez verilebilir pavifac mamalara aralıklarla atılabilir avidres de aralıklarla temiz suya atılır suyun içilebilirliğini arttırır usne gano ve hexen ayda 2 gün üst üste vermekte fayda var

Şeyma D.

Aktif Üye
cok fazla değilde tamamen hata dolu bir liste kus ile alakası olmayan üretici besleyici olmayan biri cıkmıs ben musteriye bir liste yapayım demiş gibi olmus 25 günü okudum 1 kez entrobac 1 kez gervit yazılmıs yok öyle bisi gervit entrobac haftada 1 kez kullanılır ayrı zamanlarda
e50 kızıstırıcı üründür sadece yumurta zamanları vermek doğrudur yada kuşta selenyum eksikliğine bağlı problemler yoksa kullanmaya gerek yok
sedochol 2 haftada 1 kez verilebilir elektrolit 2 haftada 1 kez verilebilir pavifac mamalara aralıklarla atılabilir avidres de aralıklarla temiz suya atılır suyun içilebilirliğini arttırır usne gano ve hexen ayda 2 gün üst üste vermekte fayda var
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu benim için. Hepsini not ettiğimden emin olabilirsiniz.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok soru sordum kusura bakmayın. Son bir sorum haftada kaç kere kullanmam lazım. 2şer gün arayla versem olur mu?
Estağfurullah sorabilirsiniz her zaman 😇 haftada birer farklı gün yeterlidir, pazartesi entrobac perşembe gervit gibi bir düzen idealdir 👍

Üst Alt