• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

vitamin saklama hk

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Herkese merhaba

Malum havalar çok sıcak vitaminleri buzdolabında saklasak sorun olur mu? Ben güneş görmeyen dolaba koyuyorum aminofit, entrobac gibi vitaminleri ama hava sıcak olduğuna bozulma ihtimaline karşı fikirlerinizi almak istedim.

Umutbaba2702

Aktif Üye
Herkese merhaba

Malum havalar çok sıcak vitaminleri buzdolabında saklasak sorun olur mu? Ben güneş görmeyen dolaba koyuyorum aminofit, entrobac gibi vitaminleri ama hava sıcak olduğuna bozulma ihtimaline karşı fikirlerinizi almak istedim.
Yani genelde üstlerindede güneş görmeyen serin yerlere koyun yazıyor sıkıntı olmaz bence

Bahar Y.

Müdavim
Herkese merhaba

Güneş görmemesi yeterlidir, buzdolabına gerek yok

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
şahsen ben hava almayacak ve güneş görmeyecek şekilde mutfak dolabımda muhafaza ediyorum. buzdolabına koyduğunuzda iğne deliği kadar bir boşluk olması durumunda tüm ürün bir günde bozulur

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güneş görmeyen serin bir yere... Buzdolabı olmaz...

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim herkese 🙂

Üst Alt