Fahri52
Yeni Üye
Değerli Arkadaşlarım Probiyotik olarak biachti bird, vitamin olarak da gerwit w sipariş ettim. Yem olarak da kuşçuma gidiyorum kendim açık karışık yem alıyorum karıştırıyorum. Şimdi sorum şu olacak. Su vitamin ve probiyotik döngüsünü haftaya yayarsak nasıl bir beslenme önerirsiniz. Ben Pazartesi sabah Probiyotik Salı Çarşamba Taze Su Perşembe Vitamin Cuma Cumartesi Taze Su şeklinde. Hafta da bir gün 24 saat probiyotik 1 gün 24 saat vitamin kalmış oluyor suluk da. Hafta da vitamin ve probiyotiği 2 ye çıkarmak mı sağlıklı olan? Kullanan arkadaşlar nasıl bir döngü metod izliyorlar. Bir de 24 saat kalması uygun mu? Kuşlarımı izliyorum bazen gün içinde suya gitmeyen bile olduğu için Vitamin ve probiyotik vereceğim zamanlar akşam suluğu alıyorum kafesten 8-10 saat arası gece aylıksız bırakıyorum ki sabah koyduğumda susasınlar ki faydalansınlar diye. Yanlış bir yöntem mi? Yoksa suyu çıkarıp da vitamin veya probiyotik Li koyduğumda bazen yüzüne bile bakmayan oluyor 24 saatteEkli dosyayı görüntüle 4922