• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! VİTAMİN KULLANIMI

Engin Erol

Yeni Üye
Merhaba yavru bir sultan papağanı aldım 2.günü çok stresli hareket etmiyor kolay kolay bazen kafes tellerini ısırıyor çok korkuyor ve stresli
stresini azaltması için GoldWings B-complex stres önleyici ve GoldWings multivitamin aldım bunları ne şekillerde kullanmalıyım ve stresini azaltmak için ne yapabilirim

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Goldwingsleri alın iade edin hiçbir işe yaramazlar maalesef. Gerwit w , entrobac , bt amin satın alın. Stresini azaltmak için de sevin ensesini kafasını bol bol. Kafes telleri boyalı olmasın dikkat edin boyalarını söker.

Engin Erol

Yeni Üye
Goldwingsleri alın iade edin hiçbir işe yaramazlar maalesef. Gerwit w , entrobac , bt amin satın alın. Stresini azaltmak için de sevin ensesini kafasını bol bol. Kafes telleri boyalı olmasın dikkat edin boyalarını söker.
henüz yeni aldım kendini sevdirmiyor

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
henüz yeni aldım kendini sevdirmiyor
Yem kırabiliyor mu ? Kırabiliyorsa daldarı da alın hazır gerwiti entrobacı falan almışken. Çok normal siz çok elleşmeyin ortamı görsün sizi tanısın.

Engin Erol

Yeni Üye
Yem kırabiliyor mu ? Kırabiliyorsa daldarı da alın hazır gerwiti entrobacı falan almışken. Çok normal siz çok elleşmeyin ortamı görsün sizi tanısın.
evet yem kırabiliyor eve dün getirdim hiç yemek yemedi bu sabahtan itibaren kumunu ve yemini yemeye başladı bugün öğlen daldarıda aldım koydum ama daldarıya hiç yanaşmadı

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bilmiyor olabilir daha yavruymuş dediğinize göre bir kuşun fotoğrafını atar mısınız ve verdiğiniz kumun net gözükecek şekilde

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Erkek ve ne kadar tatlı bir bebiş. Siz çok ellemeyin ortamı tanısın sizi tanısın zamanla alışır. Yavaş yavaş sevin direkt almayın elinize hayvan korkmasın. Dediğim takviyeleri alın o goldwingsi iade edin gitsin kullanmanız bile gereksiz.

Engin Erol

Yeni Üye
Erkek ve ne kadar tatlı bir bebiş. Siz çok ellemeyin ortamı tanısın sizi tanısın zamanla alışır. Yavaş yavaş sevin direkt almayın elinize hayvan korkmasın. Dediğim takviyeleri alın o goldwingsi iade edin gitsin kullanmanız bile gereksiz.
Eğer iade etmezse adam genede kullansam hiç mi fayda göremem

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Eğer iade etmezse adam genede kullansam hiç mi fayda göremem
Şekerli su bildiğiniz o derece. Bu dediğim vitaminleri mamaistten veya başka bir siteden kendiniz aratıp bölünmüş olarak alabilirsiniz. Bu ürünlerin genelde son kullanma tarihi 1-1,5 yıl sonrası bitecek şekilde satıldığı için gerwit tavsiyem 20 30mllik , entrobacı 30 gram , bt amin 30ml alabilirsiniz. Gerçekten çok tatlı bir bebek gagası çok güzel sivriliği tüy yapısı hiç bozulmamış . Uzun mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum size .

Engin Erol

Yeni Üye
Şekerli su bildiğiniz o derece. Bu dediğim vitaminleri mamaistten veya başka bir siteden kendiniz aratıp bölünmüş olarak alabilirsiniz. Bu ürünlerin genelde son kullanma tarihi 1-1,5 yıl sonrası bitecek şekilde satıldığı için gerwit tavsiyem 20 30mllik , entrobacı 30 gram , bt amin 30ml alabilirsiniz. Gerçekten çok tatlı bir bebek gagası çok güzel sivriliği tüy yapısı hiç bozulmamış . Uzun mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum size .
stresini azaltmam için ne yapabilirim peki?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
stresini azaltmam için ne yapabilirim peki?
Normalde kafasını severek azalıyorlar sevgi görünce yani ama sizinki eve yeni geldiği için ve size alışmadığı için de kendi halinde kafesinin yanına aşırı yakınlaşmadan sadece yemini suyunu değiştirin. 1 hafta böyle devam edin stresi gün geçtikçe azalır bir rahatsızlığı yoksa ki bana gayet sağlıklı göründü. Kafesinden de hiç çıkarmayın. Çıkardığınız vakit lütfen pencerenin ve perdenin kapalı olmasına dikkat edin cama çarpmasın.

Engin Erol

Yeni Üye
Normalde kafasını severek azalıyorlar sevgi görünce yani ama sizinki eve yeni geldiği için ve size alışmadığı için de kendi halinde kafesinin yanına aşırı yakınlaşmadan sadece yemini suyunu değiştirin. 1 hafta böyle devam edin stresi gün geçtikçe azalır bir rahatsızlığı yoksa ki bana gayet sağlıklı göründü. Kafesinden de hiç çıkarmayın. Çıkardığınız vakit lütfen pencerenin ve perdenin kapalı olmasına dikkat edin cama çarpmasın.
sağlığı konusunda şüpheliydim teşekkür ederim kafesi bilgisayar masamın hemen yan tarafında tek yaklaşmam genelde yanına geçip ıslık çalmak ve konuşmak