• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin güvenilir nereden alınır

umutergun

Yeni Üye
Arkadaslar selam sultan papağanım için bilindik güvenilir olduğunu düşündüğüm bir siteden vitamin alıyordum ama son aldığım entrobac öncekinden renk olarak farklı;

IMG_0288.jpg

bu sekilde biri koyu sarı biri daha acık sarı entrobac böyle olur mu?

tavsiye ettiğiniz b-amin forte,gervit,entrobac gibi vitaminleri alabileceğim güvenilir bir yer var mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaslar selam sultan papağanım için bilindik güvenilir olduğunu düşündüğüm bir siteden vitamin alıyordum ama son aldığım entrobac öncekinden renk olarak farklı;

Ekli dosyayı görüntüle 67843

bu sekilde biri koyu sarı biri daha acık sarı entrobac böyle olur mu?

tavsiye ettiğiniz b-amin forte,gervit,entrobac gibi vitaminleri alabileceğim güvenilir bir yer var mı?
Mamaist.com 👍

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
ordanda bir takım vitamin sipariş verdim simdi, umarım gerçek yazılan markaları gönderirler. teşekkür ederim.
Bu sayfanın sponsoru mamaist zaten herkes ordan alıyor bende ordan alıyorum çok memnunum gözüm kapalı mamaist derim paketlemeleri de gördüğünüz gibi oluyor özenle paketliyorlar sağ salim ulaşsın diye ayrıca ürünler çok hızlı ulaşıyor 👍

Ekli dosyalar

umutergun

Yeni Üye
@brckfb , @Begcennetpapaganı

Sağolun hocam güvenilir bir yerden aldığımı düşünüyordum, ta ki önceki aldığımla yeni aldığımın renkleri farklı oluncaya kadar. Belki normaldir günahlarını almak istemem ama şüphenelendim, riske etmek istemiyorum. Mamaist güvenilir diyorsunuz ordan almaya devam ederim bende bundan sonra teşekkür ederim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Sağolun hocam güvenilir bir yerden aldığımı düşünüyordum, ta ki önceki aldığımla yeni aldığımın renkleri farklı oluncaya kadar. Belki normaldir günahlarını almak istemem ama şüphenelendim, riske etmek istemiyorum. Mamaist güvenilir diyorsunuz ordan almaya devam ederim bende bundan sonra teşekkür ederim.
Şüphelendiğiniz hiçbir şeyi kuşunuza vermeyin 👍

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı

Her şey olabilir bilemiyorum kötü niyeti olan insanlar da var maalesef anlamak da zor neyin ne olduğu 😔 mamaist çok güvenilir gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz ben hiç güvenmem normalde hatta çok tereddüt ederim ama mamaist diğerlerinden çok farklı hatta özel bir durum olduğunda mesela zeolit tozu kullanmak isterseniz WhatsApp hattından direkt satıcı yani Şehmus bey ile iletişime geçebiliyorsunuz bizzat yardımcı oluyor buradaki mamaist ile ilgili konuları inceleyin diyet yem de hazırlıyorlar tam anlamıyla kuşların sağlığına yönelik 👍 benim de 2 kuşum var ne yerler ne içerler çok dikkat ederim mamaist en güvenli online pet alışveriş yapabileceğiniz yer olduğunu düşünüyorum 👍

Üst Alt