Merhaba vitakraft güzel ve bol tohumdurBeaks pareket kullanıyorduk. Hatta yenisini 1 hafta önce aldım ve bugün bi baktım böceklenmiş. Bizim mah pet shopta da bu Vita Kraft markası vardı ve çok iyi olduğunu söylüyor sizce iyi mi? Yada ikisinden hangisi iyi?
Peki bi konuda daha yardımınızı alsam versele laga mı Vita Kraft mı?Merhaba vitakraft güzel ve bol tohumdur
versele lagaPeki bi konuda daha yardımınızı alsam versele laga mı Vita Kraft mı?
Versele laganın bir altı diyelimPeki bi konuda daha yardımınızı alsam versele laga mı Vita Kraft mı?
Ben kızım için ilk zamanlar vita kraft kullandım, sonrasında Versele laga. Versele laga gerçekten kaliteli ve kızım çok severek tüketiyordu ama biraz yağ oranının yüksek olduğunu düşünüyorum naçizane uyarmak istedim.Peki bi konuda daha yardımınızı alsam versele laga mı Vita Kraft mı?
Evet yağ oranı yüksek tohum içerirBen kızım için ilk zamanlar vita kraft kullandım, sonrasında Versele laga. Versele laga gerçekten kaliteli ve kızım çok severek tüketiyordu ama biraz yağ oranının yüksek olduğunu düşünüyorum naçizane uyarmak istedim.
Benim kızımın kilosu biraz fazla şimdi Şehmus abisi ona diyet yem karışımı hazırlıyor. O nedenle, yazmak istedim iki markayı da daha önce kullandığım içinEvet yağ oranı yüksek tohum içerir![]()
Diyet yem sebze ve egzersiz,Benim kızımın kilosu biraz fazla şimdi Şehmus abisi ona diyet yem karışımı hazırlıyor. O nedenle, yazmak istedim iki markayı da daha önce kullandığım için![]()
Bence garden mixe geçeceğim golden wings bittikten sonra içindeki renkli şeyler olmasa gold wingsi bırakmamBende ilk zamanlar vitakraft yemini kullandım memnun kaldım bir sorun yaşamadım kaliteli yemler arasındadır. Sonra en iyi versele laga olduğunu öğrenip ondan devam ettim. Versele laga tohumları diğer marka yemlere göre bir tık daha iridir. Versele laga ya geçince dışkıda yem sorunu yaşadık. Sonra onu bıraktık Gold wings e geçtik ondan devam ediyoruz şimdi. Gold wings bitsin garden mix pembe şerit e geçmeyi düşünüyorum. Hepsini merak edip deniyorum![]()
Benim iki kızım var biri sultan papağanı biri muhabbet kuşu. Muhabbet kuşumun kilo problemi olmadığı için Versele laga kullanıyorum şu an. Onda da dışkıda yem sorunu oldu hatta foruma da yazmıştım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba yemden mi diye düşündüm şu an. Çünkü çok şükür bir hastalık belirtisi yok keyfi de iştahı da iyi. Ben de bu yemi bitince farklı bir marka deneyip dışkı durumuna mı baksam acaba? Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?Bende ilk zamanlar vitakraft yemini kullandım memnun kaldım bir sorun yaşamadım kaliteli yemler arasındadır. Sonra en iyi versele laga olduğunu öğrenip ondan devam ettim. Versele laga tohumları diğer marka yemlere göre bir tık daha iridir. Versele laga ya geçince dışkıda yem sorunu yaşadık. Sonra onu bıraktık Gold wings e geçtik ondan devam ediyoruz şimdi. Gold wings bitsin garden mix pembe şerit e geçmeyi düşünüyorum. Hepsini merak edip deniyorum![]()
Entrobac alabilirsiniz ve grit kum dışkıda yem kalmaması için önleyici ve size tavsiyem şu sıralar çok zehirlenme vakası gördüm forumda lütfen bu gibi durumları erkenden fark etmek ve önlemek için kafesinin boyasının kolay sökülmediğine bakın ve kuş kömürü de bulundurun.Benim iki kızım var biri sultan papağanı biri muhabbet kuşu. Muhabbet kuşumun kilo problemi olmadığı için Versele laga kullanıyorum şu an. Onda da dışkıda yem sorunu oldu hatta foruma da yazmıştım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba yemden mi diye düşündüm şu an. Çünkü çok şükür bir hastalık belirtisi yok keyfi de iştahı da iyi. Ben de bu yemi bitince farklı bir marka deneyip dışkı durumuna mı baksam acaba? Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?![]()
Entrobac kullanıyorum, Girit kum da mevcut. Kafesi boyalı bir kafes değil. Gün içinde de bol bol kafes dışında oyuncakları ile oynuyor oldukça hareketli. İştahı yerinde, bir hastalık belirtisi göstermediği için endişelenmedim. Çok şükür kusma vs gibi bir durumda yaşamadım. Ama yine de bir veterinere göstermeyi planlıyorum en kısa zamanda. Bir de her dışkısında olmuyor. Yazılanı görünce acaba yem markasından olabilir mi diye düşündüm.Entrobac alabilirsiniz ve grit kum dışkıda yem kalmaması için önleyici ve size tavsiyem şu sıralar çok zehirlenme vakası gördüm forumda lütfen bu gibi durumları erkenden fark etmek ve önlemek için kafesinin boyasının kolay sökülmediğine bakın ve kuş kömürü de bulundurun.
Her kuş için geçerli değil ama versele laga yem kullanan bazı kuşlar kuşun bünyesine bağlı olarak iri taneli olduğundan dolayı arada yemli dışkılama görülen bir durumdur. Kuşta yağlanma karaciğer sorunu varsa diyet yeme yakın olan Gold wings önerebilirim. Onda renkli darılar var benim oğlum yemiyor ama yiyenler için çok sağlıklı olmaz. Araştırdım Garden mix pembe şerit in hem içeriği güzel hemde renkli drajeler yok. Onu da tavsiye ederim.Benim iki kızım var biri sultan papağanı biri muhabbet kuşu. Muhabbet kuşumun kilo problemi olmadığı için Versele laga kullanıyorum şu an. Onda da dışkıda yem sorunu oldu hatta foruma da yazmıştım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba yemden mi diye düşündüm şu an. Çünkü çok şükür bir hastalık belirtisi yok keyfi de iştahı da iyi. Ben de bu yemi bitince farklı bir marka deneyip dışkı durumuna mı baksam acaba? Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?![]()
Teşekkür ederimHer kuş için geçerli değil ama versele laga yem kullanan bazı kuşlar kuşun bünyesine bağlı olarak iri taneli olduğundan dolayı arada yemli dışkılama görülen bir durumdur. Kuşta yağlanma karaciğer sorunu varsa diyet yeme yakın olan Gold wings önerebilirim. Onda renkli darılar var benim oğlum yemiyor ama yiyenler için çok sağlıklı olmaz. Araştırdım Garden mix pembe şerit in hem içeriği güzel hemde renkli drajeler yok. Onu da tavsiye ederim.![]()