• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vilmectin yutarsa

Goccoke

Paylaşımcı
Kuşun vilmectini yutması hâlinde bir şey olur mu? Aslında ben ensesine damlattım ama tüylerine geldi tüylerini temizlemesi hâlinde bir sakıncası olur mu?

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşun vilmectini yutması hâlinde bir şey olur mu? Aslında ben ensesine damlattım ama tüylerine geldi tüylerini temizlemesi hâlinde bir sakıncası olur mu?
Göz , cere , kulak ve ağıza kaçması sakıncalı olabilir , ne derece olur bilmiyorum ama yinede zararlı, tüylerini temizlerse çok fazla etkisi olmaz oylamaya çalışın o vakit unutur , bizimkiler hiçbiri kendini temizlemesi enseye damlatinca zaten zor olur onun içinde

Goccoke

Paylaşımcı
Göz , cere , kulak ve ağıza kaçması sakıncalı olabilir , ne derece olur bilmiyorum ama yinede zararlı, tüylerini temizlerse çok fazla etkisi olmaz oylamaya çalışın o vakit unutur , bizimkiler hiçbiri kendini temizlemesi enseye damlatinca zaten zor olur onun içinde
Tüylerine geldiği için biraz oyaladım bir süre şimdi temizleniyor, umarım bir problem olmaz ışığı kapatıp çıkacağım uyuması için, temizlenmez hem

Üst Alt