• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vilmectin fazla kaçmıs olabılır

mustafa-4040

Aktif Üye
Merhaba
Mamaist ten aldığım vilmectin dıs parazıtı az once zar zor damlattıgımı dusundum bıraz masajda yaptım ama farkettım kus kasıyabılıyor gagası ile ona zarar verırmı yanıbırkez denedım damlatamadım dıye dusundum 2.tekrarladım masaj yapıncada yayıldı ip gibi ense var zaten bırsey olmazsa bırakacagım boyle kendını kasıdıda ayagı ile uctu cunku takıp edemedım
IMG_20240513_211712.jpg

Ekli dosyalar

mustafa-4040

Aktif Üye
Zaten enselerine ulaşamıyorlar. Sorun olmaz. Üç dört gün banyo yapmasına izin vermeyin.
Tesekkurler Aslı hanım gözlemim altında tuttum Safiye sultanı bir sıkıntı gormeyınce kafesıne koydum üzerini ortu ile orttum yoksa durmuyor cıkar beni diye devamlı saga sola zıplıyor

mustafa-4040

Aktif Üye
Sabah kalkar kalkmaz Safiye ye baktım bir sıkıntı yok. 15 gün sonra tekrar deneyecegım bakalım

Selensi

Aktif Üye
Merhaba
Mamaist ten aldığım vilmectin dıs parazıtı az once zar zor damlattıgımı dusundum bıraz masajda yaptım ama farkettım kus kasıyabılıyor gagası ile ona zarar verırmı yanıbırkez denedım damlatamadım dıye dusundum 2.tekrarladım masaj yapıncada yayıldı ip gibi ense var zaten bırsey olmazsa bırakacagım boyle kendını kasıdıda ayagı ile uctu cunku takıp edemedım
Ekli dosyayı görüntüle 64243
Kusura bakmayın çok alakasız olucak ama mamaisttenmi aldım dediniz