• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veterinerin verdiği ilaçları direk nasıl içirim ve çok yabaniler

AirAlbay

Yeni Üye
Bu gün veteriner hekim kuş başına 3 tane ilaç yazdı hepsi direk verilerek dedi fakat kuşlarım yabani ve eve gelmiyorlar bu kuşlara nasil veririm

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kuşunuzun resmini ve hekimin verdigi ilaçları ve kullanım dozlarını yazarmısınız?

AirAlbay

Yeni Üye
3 kuşum için yazdırdım
Şimdi vermeye çalıştım fakat hayvanın gözüne gelir gibi bişey oldu o yüzden göz kısmına ılık su sıktım

AirAlbay

Yeni Üye
Antibiyotik direk ağızdan 0.1cc brobiyotik TOz ılık su ile karıştırıp verin dedi 1cc ve bi ilaç daha var ama adını hatırlamıyorum solunum yolu hastalıkları için ondanda 0.1cc

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Antibiyotik direk ağızdan 0.1cc brobiyotik TOz ılık su ile karıştırıp verin dedi 1cc ve bi ilaç daha var ama adını hatırlamıyorum solunum yolu hastalıkları için ondanda 0.1cc
Suluğa koyup vermiyor musunuz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus hocam bu videodaki kuşun ya karakteri sakin yada hasta olduğu için tepkisiz 🙁 ben Pamuk a aynı bu tutuş şekilde takviyeyi veriyorum ama resmen ateşe atmışsın gibi bağırıyor ve ayaklar kendisi inanılmaz hareket halinde 🙂 ayrıca video için ellerinize sağlık 🙏🏻
Hocam teşekkür ederim 🙏 İsterseniz kuşlarımin hepsinin videosunu yapayım yine aynı şekilde olur 😂 kafayı iki parmak arasına aldınız mı kuş kıpırdayamaz 😊 videodaki kuşa hemopoyetik ilaç veriyorum karaciğer yağlanması var ve yoğun tüyde öyle görüldüğü gibi sakin değil bıraksam beni yiyecek aslı hoca 😅

Bahar Y.

Müdavim
Hocam teşekkür ederim 🙏 İsterseniz kuşlarımin hepsinin videosunu yapayım yine aynı şekilde olur 😂 kafayı iki parmak arasına aldınız mı kuş kıpırdayamaz 😊 videodaki kuşa hemopoyetik ilaç veriyorum karaciğer yağlanması var ve yoğun tüyde öyle görüldüğü gibi sakin değil bıraksam beni yiyecek aslı hoca 😅
Şehmus abi ilacı neden direkt kursağa vermiyoruz ki? Bir sebebi var mı yoksa alternatif olarak bu yolda mı var?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Demekki benim yol yanlış yol 🙂 videoyu daha sık izlemem gerekiyor 🖐🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus abi ilacı neden direkt kursağa vermiyoruz ki? Bir sebebi var mı yoksa alternatif olarak bu yolda mı var?
Emilimi ile ilgilidir kardeşim kursağa direkt basılan ilaçlarda oluyor bu hemopoyetik ilaçları aç karnına veriyoruz genelde 😊👍

Bahar Y.

Müdavim
Emilimi ile ilgilidir kardeşim kursağa direkt basılan ilaçlarda oluyor bu hemopoyetik ilaçları aç karnına veriyoruz genelde 😊👍
Hemopoyetik ilaçlar sudan verilemez mi Şehmus abi🤔 Allah gerek etmesinde ben benim cadılara bu şekilde veremem sanırım çok car car bağırıyorlar, Güneş sıkıntı değil ama dişilerde kendime güvenmiyorum 😂 konu sahibininde konusunu sabote ettim ama hakkınızı helal edin😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hemopoyetik ilaçlar sudan verilemez mi Şehmus abi🤔 Allah gerek etmesinde ben benim cadılara bu şekilde veremem sanırım çok car car bağırıyorlar, Güneş sıkıntı değil ama dişilerde kendime güvenmiyorum 😂 konu sahibininde konusunu sabote ettim ama hakkınızı helal edin😊
Verilir kardeşim ama direkt ağızdan etkisini daha erken görüyor 😊 seninkiler kızlar eyvah Diyorum ben de bir an düşündüm 😂 konu sahibi bence bilgi topluyor halinden memnun 😅😂

Üst Alt