Birkaç vitamin dal darı yem aldım veteriner çok zor dedi yaşamadı iştahı bar yiyor minik tepkiler vermeye başladı sadece yürürken çöküyot uyumak istiyor iyiye mi gidiyor
Birkaç vitamin dal darı yem aldım veteriner çok zor dedi yaşamadı iştahı bar yiyor minik tepkiler vermeye başladı sadece yürürken çöküyot uyumak istiyor iyiye mi gidiyor
Kuruluk diye bir hastalık yok, kuruluk bir hastalık sonucu ortaya çıkar bunun için de önce hastalığı tespit etmek lazım. Kuşun durumu iyi gözükmüyor herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Takviye mesela?
Aslı hanımın dediği yerlerden birine mi gittiniz, hangi veteriner kuruluk dedi merak ediyorum Burçak ın dediği gibi kuruluk diye bir hastalık yoktur. Hiçbir tahlil vs yapılmadı mı? Bu çocuğun acilen kursaktan düzenli beslenmesi lazım şuan da ve sıcak tutulması gerekiyor.
Kuruluk hastalığı dememiş ki zaten.
Kuruluk demişler ki o da hastalığın son evresi oluyor. Kuruluğa neden olan hastalığı bilmek tedavi için önemli tabi.
Hiç bilmiyorum ki tahlil yapılmadı bi kanatlı uzmanıydı birkaç vitamin verildi dal darı farklı bir yem ve antibiyotik verdiler elle besleme için söyledim ama çok zor bulursun dediler bi şey varmış sanırım normalde ölür daha fazla zorlama dedi çok yaşlı tüy çıkarma zamanında zorlanıyor da olabilir dedi muayene ücreti almadılar zaten tahlil de yapılmadı şuan iştahi var yemek yiyor ara ara tepki veriyor ama yürümesi zor uykusu var hep aslı hanımın dediği veterinerlerden en yakınına yazdım ama ulaşamadım bir türlü
Gittiğiniz yer kanatlı uzmanı değil belli.
Petshoplardan elle besleme maması ve aparatı alın.
Hastalığın ne olduğunu bilmediğimiz için kesin ilaç önermek doğru olmaz ama zeolitli besleme yapabilirsiniz.
Tüy dökümünde ise bt amin forte kullanın.
Hekim Veteriner Kliniğine Anıl Bey'e Muayene Ettirebilrsiniz. Mavişehir Veterinet Kliniği Kutlu Bey de İyidir. Bir Götürün İsterseniz Tekrar Geçmiş Olsun