• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Veteriner kontrol için ayrı bir ücret alıyor mu?

Mehmetekinci

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar geçen günlerde kuşumu veterinere götürdüm çok hastaydı vereriner ilaçlarını verdi 4 gün sonra ise kontrole gelin dedi az öncede mesaj gelmiş kuşum ilaçları içtikten sonra ertesi günü turp gibi oldu maşallah merak ettiğim yarın götürürsem veterinerler kontrol içinde ücret alıyor mu boşu boşuna para vermek istemiyorum sonuçta kuşum şuanda aşırı iyi keyifli ilk gittiğimizde muayene ücreti vermiştik

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Hangi vet olduğunu yazın bilen biri söyler. Fark ediyor çünkü veterinerden veterinere

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar geçen günlerde kuşumu veterinere götürdüm çok hastaydı vereriner ilaçlarını verdi 4 gün sonra ise kontrole gelin dedi az öncede mesaj gelmiş kuşum ilaçları içtikten sonra ertesi günü turp gibi oldu maşallah merak ettiğim yarın götürürsem veterinerler kontrol içinde ücret alıyor mu boşu boşuna para vermek istemiyorum sonuçta kuşum şuanda aşırı iyi keyifli ilk gittiğimizde muayene ücreti vermiştik
Alanda var almayanda maalesef kendi insiyatiflerine kalmış bir durum. Ancak emin olmak ve kontrolünün sağlanması için gitmenizi tavsiye ederim en azından arayıp sorun garantiye alın.

Üst Alt