• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Versele laga oro digest

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Merhaba elimde versele laga oro digest var henüz açmadım ama kullanacağım zaman için sormak istedim bu yumurta maması bildiğimiz yumurtayla karışık mı hazırlamak gerekiyor yoksa yumurta maması mı satın almak lazım?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba elimde versele laga oro digest var henüz açmadım ama kullanacağım zaman için sormak istedim bu yumurta maması bildiğimiz yumurtayla karışık mı hazırlamak gerekiyor yoksa yumurta maması mı satın almak lazım?
Merhaba versele laga yumurta maması olacak😊

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Kuşumun elimdeki vitaminleri bitmek üzere önceden sipariş verdiklerimden açıcam ancak mama gerekiyormuş bu saha önce üstteki mesajlarda önerilen mamayı bulamadım mamaistde, görsel olarak eklediğimden alsam olur mu? Versele laga oro digest için.

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşumun elimdeki vitaminleri bitmek üzere önceden sipariş verdiklerimden açıcam ancak mama gerekiyormuş bu saha önce üstteki mesajlarda önerilen mamayı bulamadım mamaistde, görsel olarak eklediğimden alsam olur mu? Versele laga oro digest için.
Bu elle besleme maması. Direkt kursağa verilen mamadan. Normal mama alacaksanız olmaz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer kursaktan veyâ şırınga ile verecekseniz besleme maması olur ama hazırlıyım kendi yesin diyorsanız versele laga pate alabilirsiniz.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Eğer kursaktan veyâ şırınga ile verecekseniz besleme maması olur ama hazırlıyım kendi yesin diyorsanız versele laga pate alabilirsiniz.
Kursaktan besleyemem maalesef panikliyor zaten ele alınca kendisi yese daha iyi olur peki ben bu ürünü nerden temin edebilirim (versele laga pate) mamaist de bulamadım

Üst Alt