• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Verilen ilaçlar ve dışkı problemi

Gizem06

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Dışkısı renk bırakıyor etrafa
Merhabalar genel kontrol için gittik veteriner 1.5 yaşında muhabbet kuşım var yemesi içmesi sağlıklı ama küçüklüğünden beri dışkısı gece kafeste sabaha kadar yeşil renk oluyor etrafı yemini değiştirdim aynı su içiyor sulu ama etrafına renk bırakıyor vet.ankarada gittim dışkısını ve kursağına baktı inceledi mantar yok dedi bakteri dedi kalıtsal olabilir böbrek ve dedi inceleyeceğiz dedi vitamin verdi ama kullanan var bunları ben daha önce kullanmadım bu marka birinde sirke varmış hatta

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar genel kontrol için gittik veteriner 1.5 yaşında muhabbet kuşım var yemesi içmesi sağlıklı ama küçüklüğünden beri dışkısı gece kafeste sabaha kadar yeşil renk oluyor etrafı yemini değiştirdim aynı su içiyor sulu ama etrafına renk bırakıyor vet.ankarada gittim dışkısını ve kursağına baktı inceledi mantar yok dedi bakteri dedi kalıtsal olabilir böbrek ve dedi inceleyeceğiz dedi vitamin verdi ama kullanan var bunları ben daha önce kullanmadım bu marka birinde sirke varmış hatta
Böbreklerinde mi sorun var? Çok idrar mı bırakıyor dışkıda?

Gizem06

Yeni Üye
Tabi ki şuan böyle sabaha karşı iyice renk bıraktığı oluyor

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tabi ki şuan böyle sabaha karşı iyice renk bıraktığı oluyor
Evet böbrekten olabilir ama benim tavsiyem böbrek için de zeolit tozu, elle besleme mamasına mercimek tanesi kadar serpin günde bir defa iyi gelecektir 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu ilaçlar iyi önceki konudaki sorunuza istinaden söylüyorum, diğeri zencefilli takviye, mineral ve vitamin takviyeleri 😊

Üst Alt