• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

uzun zaman sonra

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yoktum, belki hatırlayanınız çıkar belki çıkmaz ama sizlere selam vermek istedim. buraya ilk olarak kızım flora'nın rahatsızlığı için kayıt olmuştum, yardımlarınızla iyileştirmiştik. şimdiyse sizlere floranın ilk yavrularını göstericem. hayalimdi, çoktan büyüdüler bile. ölümle burun buruna gelmiş bir cana olumlu etki ettikten sonra böylesine güzel bir karşılık almak sadece benim değil sizlerin de sayesinde. mutlu günleriniz olsun 😌

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hoşgeldiniz tekrardan 😍 ne güzel böyle cıvıl cıvıl rengarenk bir tablo görmek 🌸 hepsinin sağlıklı güzel günleri olsun inşallah 🙏🏻

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır yoktum, belki hatırlayanınız çıkar belki çıkmaz ama sizlere selam vermek istedim. buraya ilk olarak kızım flora'nın rahatsızlığı için kayıt olmuştum, yardımlarınızla iyileştirmiştik. şimdiyse sizlere floranın ilk yavrularını göstericem. hayalimdi, çoktan büyüdüler bile. ölümle burun buruna gelmiş bir cana olumlu etki ettikten sonra böylesine güzel bir karşılık almak sadece benim değil sizlerin de sayesinde. mutlu günleriniz olsun 😌
Merhaba hosgeldiniz tekrardan 🌸 flora hangisi pek anlayamadim ama gorseldekilerin hepsi birbirinden guzel masallah 💕yalniz ekstra olarak parmaginizda duran maviye bayildim 😊

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba hosgeldiniz tekrardan 🌸 flora hangisi pek anlayamadim ama gorseldekilerin hepsi birbirinden guzel masallah 💕yalniz ekstra olarak parmaginizda duran maviye bayildim 😊
floramız bu 😌 hoşbuldum ayrıca çok teşekkür ediyorum. parmağımda duran mavi hem ilk çıkan yavrum hem de en şımarıkları 😁

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
floramız bu 😌 hoşbuldum ayrıca çok teşekkür ediyorum. parmağımda duran mavi hem ilk çıkan yavrum hem de en şımarıkları 😁
Simariklara miknatisim var zaten bu zamana kadar muhabbet kusu kedi kopek kanarya bulbul herseyi besledim simdide sultanim var hepsi simarikti bu hepsinden simarik 😂 cekiyorum simariklari 🤭 tuyleri kadar omurleri olsun masallah 🌸 ayrica florayada masallah 😊

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Simariklara miknatisim var zaten bu zamana kadar muhabbet kusu kedi kopek kanarya bulbul herseyi besledim simdide sultanim var hepsi simarikti bu hepsinden simarik 😂 cekiyorum simariklari 🤭 tuyleri kadar omurleri olsun masallah 🌸 ayrica florayada masallah 😊
çok sevgiden kaynaklanıyo hep bunlar 😁 teşekkür ediyorum hepimizin canları mutlu sağlıklı tüyleri kadar uzun ömürlü olur umarım 😌

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tekrar hoşgeldin @umtser kardeşim özlettin kendini masallah 🥰 güzelliklerle gelmişsin 😍😊

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Tekrar hoş geldiniz, muhteşem bir renk paletii 🥳🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
hoşbuldum abi nasılsın iyisindir inşallah? vallahi ben de özledim sizleri 😌 bu sefer yalnız gelmedim 😁
Hamdolsun kardeşim seni tekrar gördüğüme sevindim artık bol bol resimler eklersin gözümüz gönlümüz açılsın 😍

aclyx1

Aktif Üye
Yaa Maşallah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun 🙏🏻🌺 Sizde hoşgeldiniz 😊