• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Üretim kafesi tavsiyesi

cmoarnveuts

Yeni Üye
Merhabalar.
Sultan papağanlarım için üretim kafesi almak istiyorum. Şu an kullandığımız kafes hem boyut olarak hem de temizleme olanakları (çekmeceli tip değil) yetmemeye başladı.
İnternette Seba ve Çotanak olarak iki üretici buldum ancak haklarında çok yorum bulamadım.
Bu iki markadan kullanan varsa hem yorum almak hem de bunlar haricinde önerebileceğiniz üreticiler varsa tavsiye almak isterim. Kafesin çekmeceli tipte olması ve tellerinin boyasız ve paslanmaz kaplamalı olması önemli. Dıştan takmalı yemlik yuvaları olması da avantajlı olur.
Teşekkürler.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Paslanmaz Bende Kullanmıştım. Sağlam Kafesleri Sebanin. Ama Diğer Arkadaşlarımda Yorum Yaparlar 😇

cmoarnveuts

Yeni Üye
Cevaplar ve yorumlarınız için teşekkürler. Şu an kullandığımız kafesin telleri de dikey, alışığız yani :)
Tellerin dikey yada yatay olmasının artıları eksileri nedir?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Cevaplar ve yorumlarınız için teşekkürler. Şu an kullandığımız kafesin telleri de dikey, alışığız yani :)
Tellerin dikey yada yatay olmasının artıları eksileri nedir?
Rica ederim 😊
Dikey tellere tırmanamsz, Kuşlarımız tırmanarak tüneğe çıkıyor, üretim içinse, tüneği alta ve üste merdiven gibi takın çıkar, ayrıca kuşlar hasta olmadığı sürece, tabana inmez hep yüksekte durmak ister😊