• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Un kurdu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba sevgili kafeskuslari.com ailem😊
Şehmus BAKIR hocamız bir miktar un kurdu yolladı
Öncelikle hocamıza çok teşekkür ederim
Besliyoruz, un kepeği biraz un ve elma veriyorum
Yavrularımız oldu😊
Tabiki üremesi çok önemli çünkü kuşlar için çok faydalı protein kaynağıdır
Evimde fazladan sineklik teli vardı iplik şeklinde çıkardım ve un kurdunu bağladım
Kafes üzerinden içeri sarkıttım koşarak geldiler
İp olsa kopar ince tel olduğu için koparmıyorlar direk unkurduna odaklanıyor kuzularım🥰😊

Ekli dosyalar

koraykbl

Aktif Üye
Ahh, ahh birde bebimkilere alıştırsam. Her boyutundan var elimde ama maalesef ne ilgi var nede başka bişey. Şehmuz bey öldürüp vermeyi tavsiye etti bakalım deneyeceğim. Elimde binlerce un kurdu var ama bir türlü yedirtemedim sıpalara.😅 sizinki hiç affetmiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ahh, ahh birde bebimkilere alıştırsam. Her boyutundan var elimde ama maalesef ne ilgi var nede başka bişey. Şehmuz bey öldürüp vermeyi tavsiye etti bakalım deneyeceğim. Elimde binlerce un kurdu var ama bir türlü yedirtemedim sıpalara.😅 sizinki hiç affetmiyor.
İlk kez verdiğimde gagalarına bölüp sürttüm pek yemediler ikinci kezde durum farklı oldu
Onlarda biliyor ağızlarının tadını😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba sevgili kafeskuslari.com ailem😊
Şehmus BAKIR hocamız bir miktar un kurdu yolladı
Öncelikle hocamıza çok teşekkür ederim
Besliyoruz, un kepeği biraz un ve elma veriyorum
Yavrularımız oldu😊
Tabiki üremesi çok önemli çünkü kuşlar için çok faydalı protein kaynağıdır
Evimde fazladan sineklik teli vardı iplik şeklinde çıkardım ve un kurdunu bağladım
Kafes üzerinden içeri sarkıttım koşarak geldiler
İp olsa kopar ince tel olduğu için koparmıyorlar direk unkurduna odaklanıyor kuzularım🥰😊
Başarı emekle olur 🥰 eline emeğine sağlık Ablacım çok güzel bir yöntem olmuş bizzat deniycem 😊👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Çok teşekkür ederim ablacığım
Senin sayende herşey güzel😊
Buffalo yolluyum mu😜morio yavrularimda çıktı 😊morio üretiminde araştırmalarim ve tecrübe ettiklerimle püf noktaları yakında konu açarak anlatcam belki üreticiler bana kızacak ama kimse bana anlatmadı sorduğum halde bilmiyorum diyenlere gelsin ben hep paylaşcam ve ömrüm yetene kadar bu öyle olacak inşallah
Bu arada bana destekleri olan @efe1903 ve @Yiğit Ö. Kardeşlerime de teşekkürü borç bilirim 😊

Sati

Tutkulu
Buffalo yolluyum mu😜morio yavrularimda çıktı 😊morio üretiminde araştırmalarim ve tecrübe ettiklerimle püf noktaları yakında konu açarak anlatcam belki üreticiler bana kızacak ama kimse bana anlatmadı sorduğum halde bilmiyorum diyenlere gelsin ben hep paylaşcam ve ömrüm yetene kadar bu öyle olacak inşallah
Bu arada bana destekleri olan @efe1903 ve @Yiğit Ö. Kardeşlerime de teşekkürü borç bilirim 😊
Bilginin zekatı paylaşmaktır hocam, Rabbim ecrini misliyle versin eline sağlık şimdiden.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim canavarlar et yemeyi parmaklarımda ve kollarımı yerken öğrendi🤣🤣herşeyden yolla ablacığım 🥰emeğine yüreğine sağlık 🥰🤲

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Yine de öyle düşünmeyin, minicik bir dokunuş bile çok büyük şeyleri değiştirebilir, emeğin büyüğü küçüğü çoğu azı olmaz💖🌹

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Maşallah hiç affetmemiş hakikaten. 😂 "Proteindir yenur" espirisinin uygulamalı hali olmuş. Afiyet olsun demek düşer bize de. Kan olsun, can olsun, şifa olsun. :) Bayılıyorum şöyle yeni uygulamalara.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlı yiyorlar. Şifa olsun inşallah