• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bursa Ücretsiz 3 aylık muhabbet kuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrvSrv

Yeni Üye
merhabalar, 3 aylık dişi muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Evdeki erkeğe eş almıştım fakat bendeki dişiyle erkek direk eşleşip bu dişiyi dışladı.

Sahiplendirdim fakat gittiği evdeki kuşta evdeki bireyleri kıskanmış ve dişiyi kabullenmemiş.

Gerçekten çok arkadaş canlısı bir kuş, jumbo kırması cinsi ve bilezikli.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar yavru kızımız bende tatlı ve uysal kendini sevdiriyor, dinliyor ve oyuncaklara da çok ilgili hiç sesi de çıkmıyor çok uslu Fiko ya herşeyden önce arkadaş olmasını istedim ama maalesef Fiko tahmin etmediğimiz derecede bizi kıskandı 3 4 deneme yapmama rağmen durumun değişmeyeceğinin farkına vardım ayrı olarak bakmak bizim için çok zor çünkü yavruyla ilgilendiğimizi gördüğü an deliriyor :( Çok güzel bir kız gerçekten değerini bilecek bakabilecek biri olursa seviniriz ta Bursa dan gidip sahiplendim. Bu yavru kızımız hakkediyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hiç oluru yok mu 🥺 Acaba biraz zaman mı tanısaydınız. @Fiko

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hiç oluru yok mu 🥺 Acaba biraz zaman mı tanısaydınız. @Fiko
Ya bu zamana kadar gelenler istemediler hırçındılar biraz bu yavru son umudumdu hatta resmini görünce dedim tamam ama maalesef Fiko nun bu kadar kıskançlık göstereceğini hiç tahmin edemedim. Aynı kafeste duruyorlar birbirlerini kaşıyorlar Fiko besliyor da hatta ama bizi gördüğü an sanki başka bir kuş oluyor direk saldırıyor hele dışarı saldığımızda yavru haliyle onun yanında durmak istiyor oda bizim yanımıza gelmek istiyor ama Fiko kesinlikle yaklaştırmıyor zarar vermesin diye zor tuttum. Aynı kafese koyup odadan çıkalım sorun yok tekrar bizi görsün iş değişiyor. Fiko yu içeri koyup onu salalım sırayla diyoruz kafesteki her şeyi dağıtıp bu seferde oyuncaklarına saldırıyor çok şaşırdık ilk defa böyle gördük. :confused: Hiç kıyamıyorum çok masum ağzı var dili yok ama ayrı kafeste bile ona ilgi gösterdiğimizi gördüğü an kıyameti koparıyor.:(

MrvSrv

Yeni Üye
Benimkiler de arkadaş olarak kabul etse bile benim için kafiydi hiç vermek istemiyordum aslında, ama kuş kendi türünü istiyor ya eş ya tek olması lazım. Ayrı kafeslerde mümkün değil durmuyor, diğer kuşun yanına geçebilmek için kafes içerisinde taklalar atıyor ve kendine zarar verecek diye insan korkuyor siz de haklısınız.

Tek isteği kendi türüyle yanyana olabilmek :) inş. Güzel bir yuva buluruz güzelliğe.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Benimkiler de arkadaş olarak kabul etse bile benim için kafiydi hiç vermek istemiyordum aslında, ama kuş kendi türünü istiyor ya eş ya tek olması lazım. Ayrı kafeslerde mümkün değil durmuyor, diğer kuşun yanına geçebilmek için kafes içerisinde taklalar atıyor ve kendine zarar verecek diye insan korkuyor siz de haklısınız.

Tek isteği kendi türüyle yanyana olabilmek :) inş. Güzel bir yuva buluruz güzelliğe.
Aynen öyle çok haklısınız inşallah 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk gün için normal bence. Biraz zaman verin alışacaktır.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah güzel bir yuvası olur.Maşallah çokta tatlı. :)

Doğacı

Eski Forumcu
merhabalar, 3 aylık dişi muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum. Evdeki erkeğe eş almıştım fakat bendeki dişiyle erkek direk eşleşip bu dişiyi dışladı.

Sahiplendirdim fakat gittiği evdeki kuşta evdeki bireyleri kıskanmış ve dişiyi kabullenmemiş.

Gerçekten çok arkadaş canlısı bir kuş, jumbo kırması cinsi ve bilezikli.

Vay be yuvadan uçtu demek yavrucak 🥺😀🤭💙

susanna.karahanci

Yeni Üye
Arkadaşlar yavru kızımız bende tatlı ve uysal kendini sevdiriyor, dinliyor ve oyuncaklara da çok ilgili hiç sesi de çıkmıyor çok uslu Fiko ya herşeyden önce arkadaş olmasını istedim ama maalesef Fiko tahmin etmediğimiz derecede bizi kıskandı 3 4 deneme yapmama rağmen durumun değişmeyeceğinin farkına vardım ayrı olarak bakmak bizim için çok zor çünkü yavruyla ilgilendiğimizi gördüğü an deliriyor :( Çok güzel bir kız gerçekten değerini bilecek bakabilecek biri olursa seviniriz ta Bursa dan gidip sahiplendim. Bu yavru kızımız hakkediyor.

Merhaba hala yuva bulamadiysaniz sahiplenmek isterim. İstanbul Esenyurt'ta oruruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...