• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! uçamama ve kanadının titremesi

hndn

Yeni Üye
Merhaba, kuşum dün kafesten düştü çırpındı çıkardık uçamıyor bi kanadını da tam kapatamıyor kanadı sürekli titriyor ve kanatlarını açıp kapatıyor ama titremesi 1 haftadır vardı diye hatırlıyorum ve tüylerini sürekli gagalıyor kaşıyor galiba .Çok yorgun gözüküyor buna benzer durum yaşayan konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşum dün kafesten düştü çırpındı çıkardık uçamıyor bi kanadını da tam kapatamıyor kanadı sürekli titriyor ve kanatlarını açıp kapatıyor ama titremesi 1 haftadır vardı diye hatırlıyorum ve tüylerini sürekli gagalıyor kaşıyor galiba .Çok yorgun gözüküyor buna benzer durum yaşayan konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Merhaba kuşunuz kaç yaşında ve bir de görsel paylaşabilir misiniz formda ki arkadaşların daha detaylı yorum yapabilmesi için

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, streamable.com üzerinden kuşunuzun güncel videosunu yükleyip çıkan linki burada paylaşırsanız çok daha iyi olur 🙏🏾 kanatlarını net bir şekilde görebileceğimiz bir video olsun lütfen :)

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Konumunuz İzmir Sanirim . Size Kanatli Uzmanı Onerelim. Evde Yapabileceğiniz Birsey Yok. Kanadı Kırılmış Olabilir ve Görünür şekilde de Agrisi Var.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim.
Rica Ederim. İzmirde Buca T-Vet Veteriner Kliniğini Önerebilirim. Bende Gidiyorum Memnunum. Mutlaka Bir Uzmandan Yardım Alin. Ağrısı Var Çünkü.

Üst Alt