• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tuzağa düşmeyin

Emrhst

Aktif Üye
Merhaba dün kuruma hastalığından dolayı gittiğim veteriner tabiri caizse elinin dışıyla kontrol edip iki tane vitamin verip gönderdi sağ olsun hocalarım burada bunların hiçbir işe yaramayacağını söyledi biraz araştırdıktan sonra bende öğrendim kendisini İstanbul zabıtada ki bir akrabama şikayet ettim bugün ilgilenecekler eğer size de aşağıda ki vitaminleri vermeye kalkarlarsa aynı şikayetten almayın lütfen ayrıca bilen hocalarım bu vitaminleri kullanabilir miyiz normal zamanda ne işe yarar acaba zaten gerwit bt kullanıyoruz ama

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bunlar takviye zaten. O yüzden hasta olan kuşa yaramaz. İlaç yanında takviye olabilir anca. Çoğu veteriner sanırım bu marka ile anlaşmalı o yüzden bunları veriyor.
Normal zamanda bitene kadar kullanabilirsiniz.

Emrhst

Aktif Üye
Bunlar takviye zaten. O yüzden hasta olan kuşa yaramaz. İlaç yanında takviye olabilir anca. Çoğu veteriner sanırım bu marka ile anlaşmalı o yüzden bunları veriyor.
Normal zamanda bitene kadar kullanabilirsiniz.
Hocam kuşumda şiddetli kuruma var kemik ele geliyor dışkısı siyah ve sıvı bugün sabah kafasını sürekli yukarı kaldırır vaziyette duruyor tavana bakar gibi napabilrim vetenirlere güvenim kalmadı artık hiç yem yiyemiyor kursaktan besleme yapıyorum gold wings el maması ile ayrıca 4in 1mix sipariş ettim sizin işin ehlisiniz napablrim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Avicare ürünleri bitkisel bir takviyedir kimisi ağız yoluyla kimisi suya katılarak verilir. Bitkisel olduğu için yan etkisi yoktur. Bağışıklığı düşen kuşa verilebilir. Bende kullanmıştım. Çoğu egzotik veteriner klinikleri avicare ürünlerini satıyor. Röhnfried ürünleri ile de kullanabilirsiniz ama farklı günlerde sorun olmaz. Ama sizin gibi hasta olan yavrularda sadede bu takviye işe yaramaz yanında mutlaka antibiyotik kullanılması gerekir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hocam kuşumda şiddetli kuruma var kemik ele geliyor dışkısı siyah ve sıvı bugün sabah kafasını sürekli yukarı kaldırır vaziyette duruyor tavana bakar gibi napabilrim vetenirlere güvenim kalmadı artık hiç yem yiyemiyor kursaktan besleme yapıyorum gold wings el maması ile ayrıca 4in 1mix sipariş ettim sizin işin ehlisiniz napablrim
Diğer konuda yazdım. En son yazıştığınız kişinin dediğini yapın. Bu süreçte elle beslemeyi de bırakmayın. Kilo alması hastalıkla savaşmasında en önemli etkenlerden biri.

Üst Alt