• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tuz Banyosu

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Herkese Çiko’dan selam vaar!
Çikoyu hatırlayanlar çıkar belki, bıcır bıcır konuşmaya devam ediyor güzel oğluşum☺
Versele Lega markasının banyo tuzunu öneren çok oldu. Kullanan veya bilen var mı tüy zamanlarında kaşıntılarını azaltmaya yardımcı olur mu yada sağlıksız bir durum yaratır mı?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oh maşallah çiko ya 🫠🙏🏻 ben hiç duymadım tuz banyosunu. Ama Sultan papağanına hakim olan arkadaşlar mesela demet abla Semiha hanım gibi 😊 yorumlarını sunarlar. Yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım 😊🖐🏻

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Maşallah Çikocuğum 😍 İçerik olarak faydalı mı bilemiyorum ama renkli olduğu için rahatsız ediyor beni, hiç kullanmadım. Yorumları bekliyorum 🤗

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bende çok merak ediyorum eğer işe yarayacak sağlıklı bir ürünse kullanacağım mutlaka

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Himalaya tuzu alternatifi mi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çikoyu hatırlayanlar çıkar belki, bıcır bıcır konuşmaya devam ediyor güzel oğluşum☺
Versele Lega markasının banyo tuzunu öneren çok oldu. Kullanan veya bilen var mı tüy zamanlarında kaşıntılarını azaltmaya yardımcı olur mu yada sağlıksız bir durum yaratır mı?
Merhaba hoş geldiniz❤🦜🤗banyo tuzunu duydum, gördüm, fakat kullanmadım. Parkütüller içinde
Merhaba hoş geldiniz banyo tuzunu duydum biliyorum ama kullanmadım. Parkütüller içinde Tuz olduğunundan parlaklık veriyormuş ve tüğ köklerini besliyip daha dayanıklı yapıyormuş.bir nevi kekik suyu gibi. Fakat kimyasal olduğundan denemedim. Her zaman doğallıktan yanayım. Banyo ve tuz diyorsanız illaki..
Sirke çok az himalayan tuzu ve sprey de işinizi görür diye düşünüyorum🦜🤗❤

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Merhaba hoş geldiniz❤🦜🤗banyo tuzunu duydum, gördüm, fakat kullanmadım. Parkütüller içinde
Merhaba hoş geldiniz banyo tuzunu duydum biliyorum ama kullanmadım. Parkütüller içinde Tuz olduğunundan parlaklık veriyormuş ve tüğ köklerini besliyip daha dayanıklı yapıyormuş.bir nevi kekik suyu gibi. Fakat kimyasal olduğundan denemedim. Her zaman doğallıktan yanayım. Banyo ve tuz diyorsanız illaki..
Sirke çok az himalayan tuzu ve sprey de işinizi görür diye düşünüyorum🦜🤗❤
Ne olduğunu bilemediğim için zarar verir mi vermez mi kullanamadım bende. Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka🥰