• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüyleri neden böyle

crivelli

Paylaşımcı
Arkadaşlar kuşum ziya 1 buçuk yıldır bizimle çok hareketli bir kuş şükür bu zamana kadar bir sağlık sorunu yaşamadık. Ama son zamanlarda aşırı fazla tüy dökmeye başladı nasıl bir yol izlemeliyim hangi takviyeleri kullanmalıyım fotografi paylasiyorumEkli dosyayı görüntüle 54243

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba biotin eksikliği var ve kansızlık görüyorum onu güzel bir bakıma alalım b vitamini, probiyotik ve mama verelim 😊👍Bu arada diğer açtığınız konuyu siliyorum bilginize

crivelli

Paylaşımcı
Merhaba biotin eksikliği var ve kansızlık görüyorum onu güzel bir bakıma alalım b vitamini, probiyotik ve mama verelim 😊👍Bu arada diğer açtığınız konuyu siliyorum bilginize
Teşekkürler hocam bana ürün linklerini atar misiniz acaba . Başka bi konu daha mi acmisim yanlislikla 😄

Doğacı

Eski Forumcu
Çok teşekkürler urunler bana ulastiktan sonra nasi kullanacagimla alakali bi konu daha acarsam bana yardimci olur musunuz ☺👍
Röhnfried entrobac probiyotik 50 ml kapalı şişe içme suyuna pirinç tanesi kadar ekleyip karıştırıyoruz tahta kaşıkla koyup karıştıralım,8 saate kadar tüketilebilir,8 saat sonra dökelim ve suluğu yıkayıp sade içme suyu koyalım. Kuru,serin,güneş görmeyen yerde saklayalım probiyotik ve BT Amin Forteyi. Buzdolabına koymayalım.

Gervit multivitaminde alırsanız iyi olur Enntrobac probiyotik ve Gervit iki ana takviyedir tavsiye ettiğimiz. Gervit multivitamin 50 ml suya 5 damla ekleyip karıştıralım 8 saate kadar tüketilebilir.

Gervit ve probiyotiği haftada 1 kez kullanıyoruz normalde. Geçmeyen ishal ve kabızlık gibi,dışkıda yem görmek gibi problemlerde 3 kez art arda verilebilir böyle durumlarda ama sürekli değil yani.

Probiyotik sarı renk olur ve topak topak olursa kullanmayalım. Yenisini temin edelim. Ürünlerin ağızları kapalı olsun hava almasın.

BT Amin Forte 50 ml suya 8 damla ekleyip karıştıralım, 8 saate kadar tüketilebilir. Haftada 1 kez verilebilir,ama sizin kuşun durumu Şehmus abinin açıklamasına göre farklı olduğundan haftada kaç kere kullanmak gerektiğini ona soralım.

Doğacı

Eski Forumcu
Mama ölçüsünü de bilen arkadaşlar yazarlar :)

crivelli

Paylaşımcı
Röhnfried entrobac probiyotik 50 ml kapalı şişe içme suyuna pirinç tanesi kadar ekleyip karıştırıyoruz tahta kaşıkla koyup karıştıralım,8 saate kadar tüketilebilir,8 saat sonra dökelim ve suluğu yıkayıp sade içme suyu koyalım. Kuru,serin,güneş görmeyen yerde saklayalım probiyotik ve BT Amin Forteyi. Buzdolabına koymayalım.

Gervit multivitaminde alırsanız iyi olur Enntrobac probiyotik ve Gervit iki ana takviyedir tavsiye ettiğimiz. Gervit multivitamin 50 ml suya 5 damla ekleyip karıştıralım 8 saate kadar tüketilebilir.

Gervit ve probiyotiği haftada 1 kez kullanıyoruz normalde. Geçmeyen ishal ve kabızlık gibi,dışkıda yem görmek gibi problemlerde 3 kez art arda verilebilir böyle durumlarda ama sürekli değil yani.

Probiyotik sarı renk olur ve topak topak olursa kullanmayalım. Yenisini temin edelim. Ürünlerin ağızları kapalı olsun hava almasın.

BT Amin Forte 50 ml suya 8 damla ekleyip karıştıralım, 8 saate kadar tüketilebilir. Haftada 1 kez verilebilir,ama sizin kuşun durumu Şehmus abinin açıklamasına göre farklı olduğundan haftada kaç kere kullanmak gerektiğini ona soralım.
çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardimci oldunuz ☺ inşallah kısa zamanda toparlanıcak kuşumun tüyleri

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mama ölçüsünü de bilen arkadaşlar yazarlar :)
2 çay kaşığı el besleme maması puding kıvamına gelene kadar sıcak su eklenecek. 3-4 ml. Kadar verilebilir şiringa ile. Aparat varsa kuş ile gözgöze bakılacak. Sol elinizle tutun. Kuşun sol tarafında kursağa mama verilir. Sağ taraf nefes borusu dikkat edin kaçmasın🦜💓Zeolit Tozu eklenecekse pirinç tanesi kadar mamayı hazırlarken içine katın. İyce karıştırın. 🦜💓