• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüye mi girdi yoksa hastalık mı ?

Oğluştv

Aktif Üye
Merhaba, 2 haftadır kuşumun sindirim problemi vardı 4 gün boyunca sulphamezathine (günde 7 damla suyuna) uyguladım peşine 2 gün probiyotik takviyesi yaptım.Sadece kızıl darı ve aspur verdim. Şuan dışkısı efsane güzel karnından gelen sesler kesildi hareketli yemesi içmesi maşallahı var. Ama aşırı derecede tüy döküyor kendini temizliyor yaprak dökümü gibi heryer tüy öpüyorsun ağzında tutuyorsun elinde tüy kalıyor. İlacın yan etkisi olabilir mi ? Doğduğundan beri tepemde geziyor 2 yaşına girdi böyle tüy döktüğünü görmedim.

1 dakikada döktüğü tüyler:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba video ekler misiniz bir görelim. Sindirim olarak ne gibi bir problem vardı? Karaciğer desteği verdiniz mi? Kilosu nasıl?

Oğluştv

Aktif Üye

Hocam karnından gurultu geliyordu, ve hıçkırıyordu kulağımın dibinde durmayı sevdiği için net duyabiliyordum gurultuyu dışkıda köpük vardı ve bir kere de yediği yemleri kafasını sallayıp kusarak etrafa saçtı. Şuan herşey normal görünüyor. Tüyleri hariç

Ekli dosyayı görüntüle 54525

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim kuşumda şu anda tüyde, üstümde kendini kaşıyor tüylerini düzeltiyor. İki dakika içerisinde aynı bu şekilde tüy döküyor tabii kepek toz vs. de. Hatta arada sırada kuyruk tüylerinden de bıraktığı oluyor. Tüydeyse eğer bu iyi bir şey demek ki kendini sağlıklı ve tüye girmeye hazır hissetmiş demektir. İlaçtan dolayı mı bilmiyorum maalesef o konuda yardımcı olamayacağım.

Oğluştv

Aktif Üye
İnşallah öyledir bizimki tüyüne bakımına çok düşkün görüntüden ziyade strese girecek kendini kötü hissedecek diye korkuyorum tüy hastalığından. Yulafla destekleyeyim bakalım başka birşey gelmiyor zaten elimden şuan için

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
BT Amin Forte veriyor musunuz?

Üst Alt