• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

tüydeki kuş kabarırmı?

eva yamaan

Aktif Üye
3.5 aylık dişi kuşum var ve son bi kaç gundur kendini kabartıyor serbest bırakıyorum bir defa uçuyor kafese giriyor okula gittiğim için pek goremiyrum ama yemde yiyor az önce dal darısı verdim güzelce yedi fakat kendini aşırı kabartıyor korkuyorum yanundakı erkek kus 2 aylık onda daha oyle bi mevzu soz konusu değil dişi kuşta bi kac gun önce tüy kapsülğ görmüştüm umarim kotu bi durum yoktur lütfen yardımcı olun @Şehmus BAKIR @Burçak A. @Demet bükay

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Net olarak yandan kuyruk gözükecek şekilde tünekte bir video eklermisiniz? Tüyde ise kabarma yapabilir iştah azalabilir takviyelerini düzenli kullanıyormusunuz bu süreçte bt amin forteyi haftada iki defa veriniz. Dışkılar kötü durmuyor çok hafif bir renk var sanki buda tüy zamanları olabilir altına beyaz peçete serip tekrar net dışkı resmi ekleyin.

eva yamaan

Aktif Üye
iştahunda azalma yok yemliğin içine giriyor onun dısında yanındaki kuş kafasını kaşıyor kapsulleri azalmış durumda kuyrugundaki tüyüdr geçen hafta düşmüştü dışkısı biraz sulu gibç geldi ondam dolayı korktum bide bugun başladı bu kabarması dün çinko ve demir ondan iki gun once multivitamin verdim zeolitlryip yulaf verdim bide az once

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
iştahunda azalma yok yemliğin içine giriyor onun dısında yanındaki kuş kafasını kaşıyor kapsulleri azalmış durumda kuyrugundaki tüyüdr geçen hafta düşmüştü dışkısı biraz sulu gibç geldi ondam dolayı korktum bide bugun başladı bu kabarması dün çinko ve demir ondan iki gun once multivitamin verdim zeolitlryip yulaf verdim bide az once
Gritli kuş kumu var mı kafesinde

eva yamaan

Aktif Üye
abla grit kumu derken tam ne oldugunu bilmiyorum ama bundan var bide kuşum sürekli yem yiyor

Üst Alt