• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy sorunu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, p
Burun etrafı tüyleri ve göz etrafı tüyleri yeniden dökülmeye başladı bu sefer burun etrafıda dökülüyor
Merhaba, burun deliği tıkalı, önce kulak pamuğunu ıslatın, pamuk ile deliği nemlendirin ve dökülmüş kendi tüy kökü ile temizleyin

Yakın ve net fotoğrafını da paylaşın lütfen
Göz ve burun çevresi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Nemlendirip yapacağım şimdi
Merhaba, kekik çayı yapın hafif bir bakteri olabilir,
1 çaykaşığı kekiği 1 çay bardağı su ile kaynatın, sprey kutusuna doldurup yüzüne püskürtün yada makyaj pedine dökün silin👍
Kalan demi suluğuna katın ve su ile seyreltin %50-%50 verin

Buluttt

Aktif Üye
Evimizde makyaj pedi var az sonra okulumdan çıkacağım eve geçerken alayım poşet çay olurmu?Kekik olan

Buluttt

Aktif Üye
Hocam birazda fıs fıs ediyor hızlı nefes alırken çıkıyor bu normalde yok o sorun olurmu?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam birazda fıs fıs ediyor hızlı nefes alırken çıkıyor bu normalde yok o sorun olurmu?
Hafif bir üşütme olduysa yapar siz kekik çayını fıs fıs yapın hatta suluğa koyun içsin ☺

Moderatör tarafında düzenlendi:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya ağrısı ya solunum problemi var kekik çayını demlediniz mi ☺

Buluttt

Aktif Üye
Hocam tüye girmiş zaten kafes tabanında tüyeleri vardı elime alınca tüy geliyor elime burnundaki tüyler bence o yüzden döküldü burnu kızarık değil sizce tüyden dolayımıdır?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam tüye girmiş zaten kafes tabanında tüyeleri vardı elime alınca tüy geliyor elime burnundaki tüyler bence o yüzden döküldü burnu kızarık değil sizce tüyden dolayımıdır?
Tüyden olabilir evet 😊

Buluttt

Aktif Üye
Rahatladım gerçekten 2 aydan beri bu kuş için uğraşıyorum bulut diye bir kuşum vardı veteriner bayağı para istedi malum 16 yaşındayım daha ailem çok destek vermiyor bu konularda elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu siteye çok geç katıldım ardından kuşum öldü aynı hastalık geçen bu mavi kuşumada oldu ama demet hocam ve sizin sayenizde kuşum iyileşti çok teşekkür ederim bu işi bedava yapıyorsunuz destek çıkıyorsunuz ve elinizden geldiği kadarıyla yardım ediyorsunuz gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum sizlere 😀

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Rahatladım gerçekten 2 aydan beri bu kuş için uğraşıyorum bulut diye bir kuşum vardı veteriner bayağı para istedi malum 16 yaşındayım daha ailem çok destek vermiyor bu konularda elimden geldiğince yapmaya çalıştım bu siteye çok geç katıldım ardından kuşum öldü aynı hastalık geçen bu mavi kuşumada oldu ama demet hocam ve sizin sayenizde kuşum iyileşti çok teşekkür ederim bu işi bedava yapıyorsunuz destek çıkıyorsunuz ve elinizden geldiği kadarıyla yardım ediyorsunuz gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum sizlere 😀
Ne demek canım benim onlar da bizim gibi birer canlı 🌸🐤🤍