• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy sorunu

cimennnn

Tutkulu
Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla geliyorum malesef cimenin kuyruk tüyleri yeni çıkıyor ve tüy köklerinden biri fotoğraf da göründüğü gibi tuhaf bir tüy var sabah biraz dokunduğum da içinden ufak bir tüy ve hafif bir kanama oldu bende bıraktım ama bu nedir anlam da veremedim. Öneriniz nedir? Sinir krizi geçirmeme az kaldı sürekli bir şeyler çıkıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhtemelen tüy kökü iltihabı olmuş olabilir. Rif ampul alıp kulak çubuğuyla günde 2-3 kez sürerseniz iyi gelir diye düşünüyorum 🙂 Benim Pakistan papağanım fıstık da iltihaplı tüy çıkarıyor bugün ona da aldım sürdüm 😒

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla geliyorum malesef cimenin kuyruk tüyleri yeni çıkıyor ve tüy köklerinden biri fotoğraf da göründüğü gibi tuhaf bir tüy var sabah biraz dokunduğum da içinden ufak bir tüy ve hafif bir kanama oldu bende bıraktım ama bu nedir anlam da veremedim. Öneriniz nedir? Sinir krizi geçirmeme az kaldı sürekli bir şeyler çıkıyor.
Yeni tüy atar endişe etme, beni bir görseniz dayanamazsın, her yer mama, penguen dolu ev minik minik sabah 6 da zil sesi gibi, karınları doyup uyuyana kadar neler yaşıyorum😭😭😭😭🥰🥰🥰💓💓💓🤣🤣🤣 Tam dinlenme vakti tekrar ziller çalıyor, dün ikili aldım elime kaçtılar🤲minnacık tüylü toplar, amaaa sevgi herşeyin üstesinden geliyor
Sabir, emek mükafat💓🤲
Rif sürün o düşer 2-3 güne🥰💓🤲

cimennnn

Tutkulu
Benim müdahale etmem gerekir mi? Çekme vs gibi.