• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Tüy problemi

Faruk90

Yeni Üye
Merhabalar iki adet Sultan papağanım var tüy dökme dönemindeler yem yemede sorun yok keyifleri yerinde ama erkek olanın kafadaki uzun tüyleri bu şekilde olmuş geçen hafta tüy dipleri normaldi neden olabilir bu yardımcı olursanız sevinirim IMG20250403091156.jpgIMG20250403091714.jpg

Mert G.

Eski Forumcu
Tüyden daha cıkamadıgı kanıyormu. Haftada iki kere bt amin forte verelim

Faruk90

Yeni Üye
Tüyden daha cıkamadıgı kanıyormu. Haftada iki kere bt amin forte verelim
Tüyleri normal çıkıp uzuyor sadece kafadaki Kepez dipleri böyle olmuş onları 15-20 gün önce dökmüştü bir kısmı yeninden çıktı kontrol etmiştim normal bir şekilde uzadı bugün fark ettim kanlanmiş ve kurumuş elleyince kırılıyor yeşillik veriyorum arada yumurta ve multivitamin veriyorum durumu iyi ama bu yayılır mı acaba ?

Mert G.

Eski Forumcu
Tüyleri normal çıkıp uzuyor sadece kafadaki Kepez dipleri böyle olmuş onları 15-20 gün önce dökmüştü bir kısmı yeninden çıktı kontrol etmiştim normal bir şekilde uzadı bugün fark ettim kanlanmiş ve kurumuş elleyince kırılıyor yeşillik veriyorum arada yumurta ve multivitamin veriyorum durumu iyi ama bu yayılır mı acaba ?
Tüy donemlerınde normal bt amin forte kullanın haftada iki kez

Üst Alt