• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Tüy dönemi ağrıları

zümzümkuş

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ağrı, yorgunluk
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ocak 2025
Merhaba muhabbet kuşum (yaklaşık olarak iki buçuk yaşında) tüy döneminde. Yeni tüy kapsülleri çıktığı için ağrısı var. Ağrısını geçirmek için ne yapmalıyım? Ne vermeliyim? Instagram’da kuşveterineri hesabında kırmızı acı biberin çekirdeğinin verilebileceği yazıyor fakat bu konuda biraz endişeliyim. Sizce ne yapmalıyım?

Ahmed

Müdavim
Sakın her meyvenin çekirdeği verilmez uzak durun bazıları zehirlidir

B vitamini takviyesi yapın Bt amin forte alın ve kullanın mamist.com dan alabilirsiniz cam şise ile gönderiyorlar daha iyi güvenilir

Banyo ettirebilirsiniz haftada 2 3 defa onune bi su koyun kaba çok derin olmaayacak şekilde kendi banyo eder etmez ise siz bir fis fis alin ve uzaktan püskürtme işlemi yapın

Yulaf kullanabilirsiniz çok abartmadan ayrı bir kapta tüy döneminde 2 defa servis edin

İyi forumlar

zümzümkuş

Yeni Üye
Sakın her meyvenin çekirdeği verilmez uzak durun bazıları zehirlidir

B vitamini takviyesi yapın Bt amin forte alın ve kullanın mamist.com dan alabilirsiniz cam şise ile gönderiyorlar daha iyi güvenilir

Banyo ettirebilirsiniz haftada 2 3 defa onune bi su koyun kaba çok derin olmaayacak şekilde kendi banyo eder etmez ise siz bir fis fis alin ve uzaktan püskürtme işlemi yapın

Yulaf kullanabilirsiniz çok abartmadan ayrı bir kapta tüy döneminde 2 defa servis edin

İyi forumlar
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler. Zaten Bt amin forte kullanıyorum ayrıca aspur yem de veriyorum. Sorun ağrısının olması tüy dönemi değil. Anlık olarak ne yapabilirim ne yaparsam ağrısı geçer onun cevabını arıyorum

Ahmed

Müdavim
Ağrisi oldugunu nasil anladiginizi sorsam
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler. Zaten Bt amin forte kullanıyorum ayrıca aspur yem de veriyorum. Sorun ağrısının olması tüy dönemi değil. Anlık olarak ne yapabilirim ne yaparsam ağrısı geçer onun cevabını arıyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz🙏