• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy dökümünde mi ne yapmam gerekiyo

pervaya

Yeni Üye
Merhaba Sultan papağanım tam 3 aylık kendini didikliyo sürekli tüylerini gagalıyo vs. omzumdan inmiyo o yüzden omzum tüy oluyor. Uçmasında keyfinde iştahında hiçbir sıkıntı yok. Haftada 1 bt amin forte veriyorum 2 ye mi çıkarmalıyım veya extra ne yapabilirim.
. Ekli dosyayı görüntüle 42395
Omzumda durduğu sürece bütün kıyafetler bu şekil oluyor hep.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tüy döneminde haftada iki kez BT amin forte kafidir. Tüyden çıkınca haftada bir gervit kullanın. Ayrıca bu dönemde odanın ısısını sabitleyin ılık suyla banyo yapsın boş kasenin içine ılık su biraz da suya yeşillik katın girmesini sağlayın eğer girmiyorsa yine ılık suyla fisfislama yöntemini uygulayabilirsiniz. Kuşu rahatlatır 🖐🏻

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba tüy dökümünde burun ve kafa kısımlarındaki tüyler dökülür diken diken olur sanırım üzerinizdeki dışkı tam anlayamadım dışkı ise ishal olma durumu olabilir kuşunuzu tünekte ve tabana sereceginiz peçete ilede dışkısına bakabiliriiiz

pervaya

Yeni Üye
Üstümde dışkı yok hepsi tüy onların topaklanmış öyle gözükmüş :D. Dışkısına günlük bakıyorum problem yok çok şükür. teşekkürler bilgiler için.

Üst Alt