Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 16 Eki 2021 #1 Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek.
Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -51 Puanları 0 16 Eki 2021 #2 rodiena' Alıntı: Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... 10 15 günde atlatıyorlar genelde, B vitamini ve yulaf takviyesi yaparsanız zorlu geçmez hayırlısıyla
rodiena' Alıntı: Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... 10 15 günde atlatıyorlar genelde, B vitamini ve yulaf takviyesi yaparsanız zorlu geçmez hayırlısıyla
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,296 Puanları 113 Yaş 28 16 Eki 2021 #3 rodiena' Alıntı: Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... Zorluktan kastınız nedir anlamadım o kısmını arkadaşın dediği gibi 15 günü bulmakta
rodiena' Alıntı: Tüy dökümü en fazla kaç gün içinde tamamlanır? Çok stres oluyorlar, sessizleşiyorlar. Bu dönem epey bir zor olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... Zorluktan kastınız nedir anlamadım o kısmını arkadaşın dediği gibi 15 günü bulmakta
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,009 Tepkime puanı 4,993 Puanları 113 Yaş 34 16 Eki 2021 #4 Çok kaşınıyor ve halsiz kalıyor onu söylemek istedim. B vitamini takviyesi de yapıyorum. Teşekkürler.
Çok kaşınıyor ve halsiz kalıyor onu söylemek istedim. B vitamini takviyesi de yapıyorum. Teşekkürler.