• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy doküm döneminden neden çıkmaz

Rayus

Paylaşımcı
Kuşum snrm bi 2 buçuk aydır filan tüy döküm döneminde hâla çıkmadı vitamin veriyorum suyuna zengin beslendiğini düşünüyorum ama hala tüy döküm döneminde ne zamandır nasıl çıkar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hastalık stres aşırı yağlı beslenme tek tip beslenme gibi durumları ortadan kaldırın. Fazla vitamin kullanmayin

Rayus

Paylaşımcı
Hastalık stres aşırı yağlı beslenme tek tip beslenme gibi durumları ortadan kaldırın. Fazla vitamin kullanmayin
Haftada 1 çay kaşığı fialn yulaf yiyor ortalama en fazla haftada 2 kez multivitamin haftada 1 2 kez sebze veya meyve ve daldarı haftada veya iki haftada bir bir tane

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ortam şartlarına göre uzayabilir. Normal tüy değişim süreci dışında ilgisizlik, ortam ve bakan kişi değişimleri, hatta ev içerisinde yaptığınız yer değişikliği kuşun strese bağlı tüye girmesine neden olabilir...

Rayus

Paylaşımcı
Bazen misafirler sigar içtiğinde farklı odaya alıyorum onun dışında diğer dediklerinizde bir sorun yok multivitamini haftada 1 e düşürüp probiyotik başlayacağım teşekkürler bu konu altına yazmam belki doğru olmaz ama bir soru aha sormak istiyorum dişi kuşum erkek kuşun ayağını ısırıp duruyor nedendir